Juventus vs Napoli, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 08.12.2023

Juventus vs Napoli

se va disputa vineri, 08 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 15-a din Serie A. Partida se va juca pe „Allianz Stadium” din Torino.

Juventus vs Napoli

2.45  3.20  3.00 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Juventus a ratat calificarea in cupele europene din cauza depunctarii din sezonul precedent al Serie A. Gazdele ocupa pozitia secunda in actuala editie cu un total de 33 de puncte inregistrate in primele 14 confruntari. Astfel, torinezii se afla la doar doua lungimi in spatele liderului Inter Milano si au una dintre cele mai puternice aparari din Serie A. Unicul esec suferit de piemontezi in actualul sezon a avut loc in deplasarea de la Sassuolo (2-4) in runda a 5-a. Asadar, Juventus are o serie de 9 partide de invincibilitate, perioada in care a acumulat 7 victorii si doua rezultate de egalitate. De Sciglio si Weah sunt indisponibili din cauza accidentarilor pentru derby-ul de vineri seara, in timp ce Pogba si Fagioli raman suspendati pentru o lunga perioada.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Juventus vs Napoli

Napoli a reusit sa cucereasca din nou trofeul din Serie A dupa o asteptare de 33 de ani. Formatia vizitatoare are un start de sezon ezitant cu prestatii oscilante in competitia interna. Astfel, Napoli se regaseste doar pe locul al 5-lea in clasament la 11 puncte distanta de liderul Inter Milano. Vestea buna pentru napoletani este ca echipa a avut un parcurs bun in Champions League si mai are nevoie de o remiza in ultima runda pentru a-si asigura participarea in fazele eliminatorii ale competitiei. Oaspetii au fost preluati de Walter Mazzarri pe data de 15 noiembrie, dar experimentatul manager italian nu a obtinut rezultatele scontate. Debutul la „carma” lui Napoli a adus o victorie pe terenul Atalantei (2-1), dar vizitatorii au cedat in duelurile cu Real Madrid (2-4) si Inter (0-3). Matheus Olivera si Mario Rui sunt indisponibili pentru meciul de vineri, in timp ce capitanul Di Lorenzo si Zanoli raman incerti.

H2H & Info Juventus vs Napoli

  • Juventus este neinvinsa in ultimele 9 meciuri oficiale.
  • Napoli s-a impus in 3 din precedentele 4 confruntari directe.
  • Juventus n-a mai invins-o pe Napoli din anul 2021.

Juventus traverseaza o forma mai buna decat adversara de vineri seara. Torinezii nu evolueaza in competitiile europene in acest sezon, fapt pentru care si-au putut axa toata atentia pe duelurile din Serie A. Intre timp, Napoli a avut parte de meciuri solicitante in Liga Campionilor, iar oboseala s-aputut observa in lotul lui Mazzarri. Totusi, faptul ca napoletanii au castigat doar unul din ultimele 5 meciuri oficiale ne face sa credem ca detinatoarea trofeului din Serie A va incerca sa stopeze seria negativa vineri seara. Tinand cont de cele doua loturi avem toate premizele pentru o intalnire spectaculoasa, iar pentru mai multa siguranta mizam pe „GG sau 3+”.

Echipe probabile Juventus vs Napoli

Juventus: Szczesny; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, McKennie, Nicolussi Caviglia, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

Napoli: Meret; Rrahmani, Ostigard, Natan; Politano, Zambo Anguissa, Lobotka, Zielinski; Raspadori, Osimhen, Kvaratskhelia

Ponturi pariuri fotbal » V 21:45 Juventus vs Napoli
ambele inscriu sau peste 2.5 goluri: Cota 1.60 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu