Villarreal vs Real Sociedad, Ponturi Pariuri Fotbal La Lioga, 09.12.2023

Villarreal vs Real Sociedad

se va disputa sambata, 09 decembrie, incepand cu ora 19:30 în cadrul rundei a 16-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio de la Ceramica” din Villarreal.

Villarreal vs Real Sociedad

3.40  3.40  2.18 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Villarreal a reusit calificarea in grupele Europa League gratie performantelor din sezonul anterior. „Submarinul galben” a remizat in restanta cu Maccabi Haifa disputata in aceasta saptamana si a ratat oportunitatea de a trece pe prima pozitie a grupei F. Totusi, ibericii vor avea parte de confruntarea directa cu Rennes prin care isi pot asigura prezenta directa in optimile de finala ale Europa League. Situatia din La Liga este ingrijoratoare pentru Villarreal, club ce se regaseste doar pe locul al 12-lea la finalul primelor 15 etape.

Echipa a inceput campania cu Quique Setien la „carma”, apoi a fost preluata de Pacheta. Conducerea a decis demiterea celor doi din cauza rezultatelor modeste, iar Marcelino a preluat echipa la jumatatea lunii noiembrie. Noul antrenor a inregistrat 3 remize si doua victorii, iar Villarreal este neinvinsa de la venirea sa. Alberto Moreno, Dani Parejo, Yeremi Pino, Alexander Sorloth, Denis Suarez si Aissa Mandi rateaza duelul din weekend din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Villarreal vs Real Sociedad

Real Sociedad a izbutit calificarea in grupele Ligii Campionilor in acest sezon. Mai mult, bascii si-au asigurat deja prezenta in fazele eliminatorii ale celei mai importante competitii intercluburi. Oaspetii ocupa locul al 6-lea in ierarhia din La Liga cu un total de 26 de puncte inregistrate in cele 15 runde. Echipa condusa de Imanol Alguacil se afla la 12 puncte in spatele primelor doua clasate din La Liga, Real Madrid si Girona. Evidentiem faptul ca bascii au o serie de invincibilitate de 6 partide, iar ultimul esec a fost suferit in fata Barcelonei la inceputul lunii noiembrie. Barrenetxea, Fernandez si Merquelanz sunt indisponibili pentru confruntarea din weekend din cauza accidentarilor.

H2H & Info Villarreal vs Real Sociedad

  • Cele doua cluburi si-au impartit victoriile in ultimele 4 confruntari directe.
  • Villarreal n-a mai castigat la San Sebastian din anul 2021.

Duel dintre Villarreal si Real Sociedad se anunta a fi unul echilibrat. Gazdele au ajuns la al 3-lea antrenor din acest sezon, dar Marcelino pare ca a reusit sa lege sinapsele in jocul echipei. De partea opusa, Real Sociedad a avut prestatii solide in prima parte a sezonului, atat pe plan intern, cat si pe plan international. Bascii traverseaza o perioada buna, dar si-au aratat carentele pe faza defensiva in campania curenta. Astfel, preconizam o intalnire echilibrata si tacticizata in care diferenta ar putea sa fie facuta de fazele fixe.

Echipe probabile Villarreal vs Real Sociedad

Villarreal: Jorgensen; Foyth, Albiol, Cuenca, Pedraza; Alti, Comesana, Capoue, Baena; G Moreno, Morales

Real Sociedad: Remiro; Traore, Zubeldia, Pacheco, Tierney; Mendez, Zubimendi, Merino; Kubo, Sadiq, Oyarzabal

Ponturi pariuri fotbal » S 19:30 Villarreal vs Real Sociedad
peste 8.5 cornere: Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu