Hoffenheim vs VFL Bochum, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 08.12.2023

Hoffenheim vs VFL Bochum

Hoffenheim vs VFL Bochum se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 14 din Bundesliga. Confruntarea se va disputa vineri de la ora 21.30, pe PreZero Arena din Sinsheim.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Hoffenheim are un sezon total diferit față de cel precedent atunci când a fost la un pas să retrogradaeze în liga secundă.  Gazdele sunt surpriza plăcută a acestui sezon, echipa ocupând în prezent poziția a 6-a în Bundesliga. Cu un total de 20 puncte obținute în primele 13 runde din Germania, formația pregătită de Matarazzo Pellegrino pare hotarâtă să se mențină în topul celor mai bune echipe. Totuși, forma din ultimele etape nu a ajutat-o deloc pe Hoffenheim să urce în clasament, alb-albaștrii venind după o serie de două remize și două înfrângere în ultimele patru etape disputate.

De partea cealalta, VFL Bochum este pe locul 12 cu 13 puncte și pare cel puțin pentru moment că s-a depărtat de zona periculoasă a clasamentului. Forma sportivă a oaspeților este foarte bună, aceștia obținând două victorii și trei remize în ultimele cinci etape, fiind una dintre puținele formații din Bundesliga care nu a mai pierdut vreun meci pe teren propriu sau în deplasare.  Deși a avut un start greoi, a ajuns la o diferență de doar trei puncte de echipele aflate în prima parte a clasamentului.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

Hoffenheim este o formație care joacă fotbal în acest sezon fiind clasată pe poziția a 6-a. Elevii lui Pellegrino înscriu foarte mult, 25 de goluri marcate dar apărarea este modestă, 23 de goluri încasate. De partea cealaltă, Bochum este foarte slabă în defensivă, 26 de goluri primite. Pronosticul meu pentru acest meci este 1x și peste 2.5 goluri.

H2H & info

  • Șase goluri a marcat Hoffenheim în ultimele cinci meciuri.
  • Opt goluri a marcat VFL Bochum în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă, Bochum a învins cu  scorul de 5-2.

Echipe probabile

Hoffenheim: Oliver Baumann, Kevin Vogt, John Anthony Brooks, Attila Szalai, Pavel Kaderabek, Robert Skov, Grischa Proemel, Anton Stach, Andrej Kramaric, Wout Weghorst, Maximilian Beier.
VFL Bochum: Manuel Riemann, Cristian Gamboa, Erhan Masovic, Bernardo, Danilo Soares, Patrick Osterhage, Anthony Losilla, Matus Bero, Kevin Stoeger, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Pariuri fotbal » Vineri 21:30 Hoffenheim vs VFL Bochum
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1x și peste 2.5 goluri – Cota 1.91 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu