Aston Villa vs Arsenal, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 09.12.2023

Aston Villa vs Arsenal

se va disputa sâmbata, 9 decembrie, incepand cu ora 19:30 în etapa a 16-a din Premier League. Partida se va juca pe Villa Park din Birmingham.

De punctat este faptul că tunarii s-au impus în ultimele patru confruntări directe. Interesant mai este faptul că nu s-a înregistrat nici măcar o remiză în ultimele 16 meciuri directe oficiale.

Aston Villa vs Arsenal
3.30    3.60    2.12  – Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Echipa gazdã vine după victoria de la mijlocul săptămânii din fața propriilor suporteri, 1-0 cu Manchester City. Maniera în care echipa lui Unai Emery s-a impus pe teren a fost una impresionantă. Aston Villa a avut 22 de ocazii de gol, în timp ce formația lui Guardiola a avut doar două șuturi pe tot parcursul meciului. Nu a fost o întâmplare pentru că formația de pe Villa Park a mai obținut rezultate notabile în acest sezon. Evidențiem un 2-1 în deplasare cu Tottenham, 4-1 acasă cu West Ham, 6-1 tot pe teren propriu cu Brighton și un 1-0 la Londra cu Chelsea.

Astfel, dacă punem și finalul sezonului precedent, formația gazdă a ajuns la 14 victorii consecutive pe teren propriu obținute în Premier League. Așadar un parcurs impresionant pentru Aston Villa care se află pe locul al 3-lea în Anglia. Echipa lui Unai Emery se află la doar două lungimi de Liverpool care ocupă locul secund și are două puncte peste Manchester City, echipa de pe poziția a 4-a.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, echipa vizitatoare s-a chinuit la mijlocul săptămânii în deplasare la Luton. Formașia lui Arteta a fost condusă cu 3-2 după aproape o oră de joc, dar a reușit să se impună cu un spectaculos 4-3 în minutul 90+7 prin golul marcat de Declan Rice.

A fost 6-a victorie la rând în toate competițiile și a 4-a consecutivă în primul eșalon din Anglia. Astfel, echipa lui Arteta a rămas cu o singură înfrângere în acest sezon, 1-0 în deplasare la Newcastle. Tunarii sunt lideri în Anglia cu un total de 36 de puncte. Arsenal are două lungimi peste Liverpool și patru puncte peste adversara din aceasta partidă.

H2H & Info Aston Villa vs Arsenal

Echipe probabile Aston Villa vs Arsenal

Aston Villa: Martinez; Konsa, Carlos, Torres, Digne; Diaby, Luiz, Kamara, McGinn; Tielemans; Watkins
Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Este un meci care promite spectacol și mizăm pe cel puțin o schimbare a tabelei de marcaj în fiecare dintre reprize.

Aston Villa

Aston Villa

-
Arsenal

Arsenal

Gol în ambele reprize

COTA 1.65
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu