Crystal Palace vs Liverpool, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 09.12.2023

Crystal Palace vs Liverpool

se va disputa sâmbata, 9 decembrie, incepand cu ora 14:30 în etapa a 16-a din Premier League. Partida se va juca pe Selhurst Park din Londra.

Ambele confruntări directe din sezonul precedent s-au încheiat la egalitate, 0-0 la Londra și 1-1 la Liverpool. De punctat este faptul că echipa lui Klopp a câștigat 8 din ultimele 9 meciuri jucate pe Selhurst Park, singurul semi-eșec fiind remiza din sezonul precedent.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Echipa gazdã vine după înfrângerea de la mijlocul săptămânii din fața propriilor suporteri, 0-2 cu Bournemouth. Crystal Palace rămâne cu un singur punct obținut în ultimele 4 runde și cu doar o victorie în precedentele 8 etape.

Formația condusă de Roy Hodgson vine după trei înfrângeri consecutive acasă, cu Bournemouth, Everton și Tottenham. Ba mai mult, Crystal Palace nu a mai bătut pe nimeni pe Selhurst Park de 5 meciuri și nu a reușit să înscrie în partidele cu Bournemouth, Nottingham și Fulham

În urma acestei perioade slabe, echipa gazdă a căzut pe locul al 14-lea cu un total de 16 puncte. Palace mai are doar 6 lungimi peste zona roșie.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, echipa vizitatoare vine după succesul ușor obținut la mijlocul săptămânii în deplasare cu Sheffield United, scor 0-2. Virgil van Dijk și Dominik Szoboszlai au adus a doua victorie consecutivă pentru cormorani în Premier League. Ba mai mult, formația lui Klopp nu a mai pierdut în prima ligă din Anglia de la sfârșitul lui septembrie. De atunci, Liverpool a înregistrat 3 remize și 5 victorii.

În urma acestor rezultate, echipa oaspete ocupă locul secund în Premier League cu un total de 34 de puncte. Gruparea de pe Anfield se află la două lungimi distanță de lidera Arsenal și are tot două puncte peste Aston Villa, echipa de pe trei.

H2H & Info Crystal Palace vs Liverpool

Echipe probabile Crystal Palace vs Liverpool

Crystal Palace: Johnstone; Ward, Andersen, Guehi, Clyne; Richards, Lerma; Olise, Hughes, Ayew; Edouard
Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Gravenberch, Endo, Szoboszlai; Salah, Nunez, Diaz

La pariuri sportive, coromoranii au prima șanșă la victorie pe terenul unei formații care se află într-o scădere de formă. Încercăm să evităm o eventuală semi-surpriză și pariem pe x2 într-un meci cu 1-3 goluri înscrise de cormorani.

Crystal Palace

Crystal Palace

-
Liverpool

Liverpool

x2 & Liverpool 1-3 goluri

COTA 1.45
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu