Suns – Kings, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 09.12.2023

Suns - Kings

Phoenix Suns vs Sacramento Kings

Phoenix Suns si Sacramento Kings se intalnesc intr-o partida din cadrul sezonului regulat din NBA. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 04:00, in Footprint Center. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Phoenix Suns se prezinta la duelul cu Sacramento Kings dupa eliminarea suferita in sferturile de finala din In-Season Tournament. Trupa lui Frank Vogel a cedat cu scorul de 103-106 in arena celor de la Los Angeles Lakers. Kevin Durant a fost cel mai bun marcator, cu 31 de puncte.

La duelul cu Kings, cei de la Suns nu se vor putea baza pe cateva piese de baza, Kevin Durant, Bradley Beal si Grayson Allen. Astfel, misiunea gazdelor devine una extrem de dificila, avand in vedere faptul ca forma de moment este una modesta, o singura victorie in ultimele patru partide.

Nici trupa lui Mike Brown nu traverseaza o forma prea buna in NBA, avand doar trei victorii in ultimele sapte partide. La fel ca cei de la Suns, Sacramento Kings se prezinta la aceasta confruntare dupa eliminarea suferita in sferturile de finala din In-Season Tournament, 117-127 in fata celor de la New Orleans Pelicans. De’Aaron Fox a fost cel mai bun marcator in acel duel, cu 30 de puncte. Domantas Sabonis si-a trecut in cont un triple-double, cu 26 de puncte, 13 recuperari si 10 pase decisive.

Daca gazdele nu se pot baza pe trei piese de baza, la oaspeti nu vor evolua Alex Len si Colby Jones.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizam pe favoriti

Fara Durant, Allen si Beal, cei de la Suns vor avea o misiune extrem de dificila in fata celor de la Sacramento Kings. Oaspetii au un lot aproape complet si ne asteptam sa se impuna in aceasta deplasare.

H2H & info

Statistici jucatori

Cei mai buni marcatori: Kevin Durant (31) – De’Aaron Fox (30.3);
Cei mai buni pasatori: Kevin Durant (5.7) – Domantas Sabonis (7.1);
Cei mai buni recuperatori: Jusuf Nurkic (9.1) – Domantas Sabonis (11.9);

Pariuri baschet » Sambata 04:00 Phoenix Suns – Sacramento Kings
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Kings (inclusiv prelungiri) – Cota 1.80 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu