AS Roma – Fiorentina, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 10.12.2023

AS Roma – Fiorentina

se va disputa duminica, 10 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 15-a din Serie A. Partida se va juca pe „Stadio Olimpico” din Roma.

AS Roma – Fiorentina

2.12  3.25  3.65 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

AS Roma a remizat in duelul cu Servette disputat in grupele Europa League si nu este sigura de calificarea in optimile de finala ale competitiei internationale. Romanii ocupa locul al 4-lea in ierarhia din Serie A cu un total de 24 de puncte acumulate in cele 14 confruntari. Trupa condusa de Jose Mourinho are de recuperat un handicap de 12 puncte fata de Inter Milano, iar Napoli si Fiorentina pun presiune constanta pe locurile ce duc in grupele Ligii Campionilor. Albanezul Marash Kumbulla si englezul Tammy Abraham rateaza confruntarea de duminica din cauza accidentarilor. De altfel, Chris Smalling ramane incert din cauza unei raceli.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

AS Roma – Fiorentina

Fiorentina reuseste sa se mentina in zona superioara a ierarhiei din Serie A, desi a pierdut 3 din precedentele 5 confruntari interne. „Violetii” au acumulat 23 de puncte in primele 14 etape si se afla la o distanta minima in spatele adversarei de duminica seara. Trupa condusa de Vincenzo Italiano a avut parte de un meci solicitant la jumatatea acestei saptamani cand a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a o eliminat pe Parma. Ultima partida din Serie A a fost echivalenta cu un succes pentru „violeti”, ce au reusit sa se impuna la scor de neprezentare in fata Salernitanei (3-0). Castrovili, Dodo si Ikone rateaza confruntarea de duminica din cauza accidentarilor, in timp ce Nicolaz Gonzalez ramane incert.

H2H & Info AS Roma – Fiorentina

  • Cele doua echipe si-au impartit victoriile in ultimele 4 meciuri directe.
  • Fiorentina n-a mai pierdut in Serie A de la inceputul lunii noiembrie.
  • AS Roma a castigat ultimele 7 partide disputate pe teren propriu.

Echipe probabile AS Roma – Fiorentina

AS Roma: Patricio; Mancini, Llorente, N’Dicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Pellegrini, Spinazzola; Dybala, Lukaku

Fiorentina: Terracciano; Kayode, Martinez Quarta, Ranieri, Biraghi; Duncan, Arthur; Gonzalez, Bonaventura, Sottil; Beltran

AS Roma porneste cu prima sansa la victorie in partida de duminica seara. Gazdele beneficiaza de un lot mai valoros si disputa meciul din weekend in fata propriilor suporteri. Fiorentina a avut prestatii inconstante in ultima perioada, dar reuseste sa se mentina in zona superioara din Serie A. Astfel, vom evita un pariu pe „soliste” si vom miza pe cel putin 5 cartonase aratate de arbitrul Rapuano. Duelurile dintre Roma si Fiorentina au iesit deseori cu „scantei”, iar caracterele vulcanice din ambele loturi consolideaza selectia propusa.

Ponturi pariuri fotbal » D 21:45 AS Roma – Fiorentina
peste 4.5 cartonase: Cota 1.40 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu