Farul – Petrolul: Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 10.12.2023 »»

Ponturi: Farul – Petrolul, va avea loc duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 17:00 în „Gruia”, partida urmând a se disputa în cadrul rundei a 19-a din SuperLigă. În tur, „lupii galbeni” s-au impus spectaculos pe „Ilie Oană” la limită, scor 3-2.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații sunt despărțite de o lungime în clasament, „lupii galbeni” fiind pe locul 5 cu 26 de puncte, iar „rechinii” pe locul 8 cu 25 de puncte.

La mijlocul săptămânii, Petrolul a terminat nedecis pe „Ilie Oană” duelul cu Sepsi OSK, scor 2-2, din cea de-a treia rundă a grupelor Cupei României, în timp ce Farul a fost zdrobită în Bănie de Univ. Craiova, scor 4-0. Atât „lupii” cât și „rechinii” au părăsit competiția KO a României în urma parcursului pe care l-au avut în grupe, play-off-ul SuperLigii fiind sigurul obiectiv pe care cele două îl mai au în acest moment.  De evidențiat ar fi seria bună pe care Petorlul o traversează, trupa lui Florin Pârvu fiind fără eșec în meciurile oficiale în ultimele 12 confruntări, perioadă în care a bifat opt remize și patru victorii!

Runda precedentă, prahovenii au terminat nedecis, scor 0-0, pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari, rezultat în urma căruia și-au întărit locul în „top 6”. În schimb, Farul a reușit să se impună în Copou cu Poli Iași, scor 3-2, recuperând teren în fața Petrolului și a celor de la „U” Cluj, care au cu un punct mai mult în clasament.

Presiunea este clar pe campioana en-titre, pentru care, ratarea play-off-ului ar însemna o contraperformnață greu de digerat de „Rege”. Duelurile dintre „rechini” și „lupi” au fost mereu spectaculoase și cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, selecția „ambele înscriu și peste 2.5 goluri” fiind „verde” în două din ultimele trei „directe”.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Farul – Petrolul
Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Popescu, Kiki – Vînă, Artean, Grameni – Rivaldinho, L. Munteanu, C. Budescu
Antrenor: Gică Hagi
Petrolul: Zima – Doua, L. Papp, Meijers, Țicu – Jefferson, Takayuki, Jair – Musi, G. Grozav, Omrani
Antrenor: Florin Pârvu

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu