Rayo Vallecano – Celta Vigo, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 11.12.2023

Rayo Vallecano – Celta Vigo

se va disputa luni, 11 decembrie, incepand cu ora 19:30 în cadrul rundei a 15-a din Serie A. Partida se va juca pe „Stadio Carlo Castellani” din Empoli.

Rayo Vallecano – Celta Vigo

2.50  3.20  2.95 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Rayo Vallecano ocupa pozitia a 11-a in clasamentul din La Liga cu 19 puncte acumulate in primele 15 etape. Gazdele n-au reusit sa se impuna in ultimele 5 partide din campioanat, dar in aceasta perioada au remizat cu Real Sociedad, Real Madrid si Barcelona. Trupa condusa de Francisco Rodriguez s-a impus in fata lui Yeclano in turul secund din Cupa Regelui in duelul disputat la jumatatea saptamanii anterioare. Totusi, ultimul succes din La Liga a avut loc pe data de 22 octombrie cand Rayo castiga in deplasarea de la Las Palmas (1-0). Aridane Hernandez rateaza confruntarea de luni din cauza unei accidentari, in timp ce Alfonso Espino va fi suspendat.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Rayo Vallecano – Celta Vigo

Celta Vigo traverseaza unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani. Formatia vizitatoare se regaseste doar pe locul al 18-lea in clasamentul din La Liga cu un total de 9 puncte acumulate in cadrul celor 15 etape. Oaspetii au invins-o doar pe codasa Almeria in acest sezon din La Liga, iar zilele managerului Rafa Benitez par ca sunt numarate la club. Ultimele doua partide din campionat s-au incheiat la egalitate pentru Celta, iar duelul cu Sestao din Cupa Regelui a adus primul succes dupa o pauza de o luna. Aidoo si Dominguez sunt absentii celtilor in confruntarea de luni seara.

H2H & Info Rayo Vallecano – Celta Vigo

  • Celta Vigo este neinvinsa in precedentele 5 confruntari directe.
  • Rayo Vallecano nu i-a mai invins pe celti din anul 2019.

Echipe probabile Rayo Vallecano – Celta Vigo

Rayo Vallecano: Dimitrievski; Balliu, Mumin, Lejeune, Chavarria; Valentin, Ciss; De Frutos, Trejo, A Garcia; Camello

Celta Vigo: Guaita; Vazquez, Starfelt, Nunez, Sanchez; Mingueza, Tapia, De la Torre, Bamba; Larsen, Aspas

Andrei Ratiu, international roman ce evolueaza la Rayo Vallecano, n-a reusit sa-l convinga pe Francisco Rodriguez pana in acest moment. Fundasul dreapta a avut prestatii excelente la Echipa Nationala a Romaniei, dar si in meciul disputat de Rayo impotriva lui Real Madrid. Chiar si asa, albanezul Ivan Balliu este preferat pe postul sau. De altfel, Ratiu a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Rayo in succesul din Cupa Regelui, iar jucatorul de 25 de ani a disputat toate cele 90 de minute. Revenind la duelul de luni seara preconizam o intalnire spectaculoasa. Celta Vigo are nevoie sa riste, iar daca rezultatele nu se schimba in urmatoarea perioada, Rafa Benitez ar putea fi demis in aceasta iarna.

Ponturi pariuri fotbal » L 19:30 Rayo Vallecano – Celta Vigo
ambele inscriu sau peste 2.5 goluri: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu