Borussia Dortmund – PSG, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 13.12.2023

Borussia Dortmund – PSG

se va disputa miercuri, 13 decembrie, incepand cu ora 22:00 în cadrul rundei a 6-a a grupelor Ligii Campionilor. Partida se va juca pe „Signal Iduna Park” din Dortmund.

Borussia Dortmund – PSG

3.75  3.90  1.90 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Borussia Dortmund conduce clasamentul grupei F a Ligii Campionilor. Nemtii si-au asigurat deja prezenta in rundele eliminatorii ale competitiei gratie celor 10 puncte acumulate in „grupa mortii”. Trupa condusa de Edin Terzic a castigat spectaculos in fata lui AC Milan (1-3) pe „San Siro”, dar de atunci n-a mai triumfat in alt meci. Astfel, „galbenii” au ajuns la 3 partide consecutive fara victorie, printre care enumeram eliminarea din DFB Pokal in fata lui Sttugart si esecul cu Leipzig (2-3) din Bundesliga. Duranville, Moukoko, Nmecha si Ryerson rateaza duelul cu PSG din cauza accidentarilor. De altfel, Haler, Sabitzer si Wolf raman incerti din cauza problemelor medicale.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Borussia Dortmund – PSG

Paris Saint Germain ocupa locul al doilea in ierarhia grupei F a Ligii Campionilor. Parizienii au „tremurat” pe finalul duelului cu Newcastle, dar Mbappe a inscris golul egalarii din penalty in prelungiri. Astfel, francezii isi pot asigura prezenta in fazele eliminatorii ale UCL daca se impun pe terenul Borussiei Dortmund. Kimpembe, Mendes, Navas si Rico rateaza duelul decisiv din cauza accidentarilor, in timp ce Letellier este incert. Luis Enrique beneficiaza de un lot solid in tabara francezilor, iar antrenorul iberic este obisnuit cu meciurile cu presiune, ceea ce reprezinta un avantaj pentru clubul oaspete.

H2H & Info Borussia Dortmund – PSG

  • Marco Reus se afla pe locul al 23-a in clasamentul all-time al golgheterilor Borussiei Dortmund in UCL.
  • PSG a pierdut de 6 ori in deplasarile disputate in Germania in competitiile internationale.
  • PSG s-a impus in ultimele doua confruntari directe.
  • Borussia Dortmund a fost eliminata de PSG in optimile de finala ale UCL in anul 2020.

Echipe probabile Borussia Dortmund – PSG

Dortmund: Kobel – Süle, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini – Özcan, Can (c) – Reus, Brandt, Bynoe-Gittens – Füllkrug

PSG: Donnarumma – Hakimi, Danilo (c), Škriniar, Hernández – Fabián, Ugarte, Vitinha – Dembèlé, Ramos, Mbappé

PSG ia in calcul doar victoria in duelul de miercuri seara pentru a nu depinde de celalalt rezultat din grupa. Parizienii n-au impresionat in actuala campanie internationala, dar sunt pe cale de a obtine calificarea. Mbappe este cel mai important jucator din tabara francezilor dupa ce tanarul atacant a inscris de 3 ori in actuala campanie internationala. Desi Borussia Dortmund este calificata, nemtii au o mentalitate de castigatori si nu vor ceda usor teren in fata lui PSG. Mai mult, elevii lui Edin Terzic n-au invins in ultimele 3 partide oficiale, iar duelul de miercuri este oportun pentru a stopa seria negativa.

Ponturi pariuri fotbal » Miercuri 22:00 Borussia Dortmund – PSG
ambele inscriu: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu