Oțelul – Sepsi OSK: Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 12.12.2023 »»

Oțelul – Sepsi OSK

va avea loc marți, 12 decembrie 2023, de la ora 17:00 la Galați,, partida urmând a se disputa în epilogul rundei a 19-a din SuperLigă. În tur, cele două au terminat nedecis la Sf. Gheorghe, scor 1-1.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații sunt la egalitate de puncte după primele 18 runde scurse din acest campionat, ambele contabilizând câte 23 de puncte. Cu un golaveraj superior, moldovenii se află pe locul 10 în timp ce covăsnenii ocupă locul 11.

La mijlocul săptămânii trecute, cele două au înregistrat remize în ultima etapă a grupelor Cupei României. Trupa lui Dorinel Munteanu a terminat 3-3 pe „Arcul de Triumf” cu Dinamo, asigurându-și calificarea în sferturile de finală, în timp ce Sepsi OSK a ținut în șah Petrolul pe „Ilie Oană”, scor 2-2, deținătoarea trofeului ratând șansa de a-și apăra  Cupa, fiind eliminată din competiția KO a României.

Oțelul vine după victoria cu FCSB din Capitală!

Runda precedentă, Oțelul a dat lovitura, impunându-se cu 2-0 pe „Național Arena” în fața FCSB. De partea cealaltă, la debutul pe bancă a neamțului Bernd Storck, covăsnenii s-au impus cu 2-1 în propriul fief contra lui Dinamo, la capătul unui meci în care jocul OSK-ului a lăsat de dorit cel puțin în al doilea mitan.

În tur, cele două au terminat nedecis, scor 1-1, într-un meci în care Pop a deschis scorul în minutul 5 iar Safranko a egalat în minutul 86.

Sunt toate premisele ca în epilogul rundei a 19-a să asistăm la un duel sub semnul echilibrului, așa cum a fost și în tur, și pariem în consecință. De notat ar fi că cele două combatante au împreună numai puțin de 16 remize în acest campionat, moldovenii fiind campioni la acest capitol cu 11 egaluri, la fel ca și Petrolul.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Oțelul – Sepsi OSK

Oțelul: Dur-Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Gomes Da Silva – Cisotti, Lopez, Teles – Frederic, Pop, Bodișteanu
Antrenor: Dorinel Munteanu
Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Kecsekes, Oteliță – Alimi – Vargas, J. Rodriguez, C. Matei, Ștefănescu – Safranko
Antrenor: Bernd Storck

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu