Celtic vs Feyenoord, Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 13.12.2023

Celtic vs Feyenoord

se va disputa miercuri, 13 decembrie, incepand cu ora 22:00 în etapa a 6-a din Grupa E a Ligii Campionilor. Partida se va juca pe Celtic Park din Glasgow.

În confruntarea directa din prima rundă a acestei grupe, batavii s-au impus pe teren propriu, scor 2-0.

Celtic vs Feyenoord
3.10    3.65    2.22  – Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Echipa gazdã a revenit în grupele Ligii Campionilor pentru prima dată după sezonul 2012-2013, dar rezultatele au fost dezamăgitoare pentru fani. Celtic a făcut un singur punct în primele 5 etape dintr-o grupă din care mai fac parte Atl. Madrid și Lazio. Astfel, formația condusă de Brendan Rodgers va încheia pe ultima poziție și va fi eliminată din cupele europene.

În competiția internă, Celtic vine după o înfrângere în deplasare la Kilmarnock (2-1), rezultat care a pus capăt seriei de două succese consecutive. Chiar și așa, formația gazdă este lideră în Scoția cu un total de 42 de puncte după 17 runde. Catolicii au 5 puncte peste Rangers, echipă care are și un meci mai puțin disputat.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, batavii au pierdut în ultima rundă din grupa de Liga Campionilor, 1-3 pe teren propriu cu Atl Madrid. Cu un total de 6 puncte, Feyenoord nu mai are șanse la primele două poziții, dar este sigură de locul al 3-lea. Astfel, gruparea condusă de Arne Slot își va continua parcursul european în Europa League.

Referitor la competiția internă, Fetenoord cine după un succes obținut în weekend, 3-1 acasă cu FC VOlendam. Așadar, gruparea din Rotterdam ocupă locul secund în Olanda, fiind la 10 lungimi distanță de lidera PSV.

H2H & Celtic vs Feyenoord

Echipe probabile

Celtic: Hart; A. Johnston, Phillips, Scales, Taylor; O’Riley, McGregor, Turnbull; Yang, Furuhashi, Palma
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Lopez; Wieffer, Timber; Minteh, Stengs, Paixao; Gimenez

Locurile sunt deja stabilite în grupă, dar Celtic va încerca să obțină măcar o victorie în fața propriilor suporteri. De partea cealaltă, Feyenoord este o grupare cu un joc spectaculos și în mod normal ar trebui să asistăm la o partidă cu gol marcat în ambele reprize.

Celtic

Celtic

-
Feyenoord

Feyenoord

Gol în ambele reprize

COTA 1.60
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu