RB Leipzig – Young Boys: Ponturi Pariuri Fotbal Liga Campionilor, 13.12.2023 »»

RB Leipzig – Young Boys 

va avea loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 19:45 pe „Red Bull Arena”, în ultima etapă Grupa G din UCL.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Disputa este una de palmares. Nemții sunt calificați în primăvara UCL în timp ce elvețienii își vor continua aventura europeană în Europa League.

RB este pe locul 2 cu 9 puncte în timp ce Young Boys ocupă locul 3 cu 4 puncte. Pe primul loc în grupă se află Manchester City cu maxim de puncte, pe ultimul loc aflându-se Steaua Roșie Belgrad cu un punct.

Indiferent de rezultat, ierarhia nu se schimbă! 

Practic, indiferent de rezultatul duelului de la Leipzig cele două nu-și vor pierde locul în clasament. Chiar dacă, Steaua Roșie va reuși surpriza și va câștiga la Belgrad cu  City, iar Young Boys va pierde în Germania, la egalitate de puncte cu sârbii, elvețienii își păstra locul în clasament. Și asta pentru că, la „directe”, între cele două a fost 2-2 la Belgrad și 2-0 pentru YB pe teren propriu.

Având în vedere că este un meci fără miză, anticipăm un duel spectaculos cu schimbări ale tabelei de marcaj. Acesta este motivul pentru care vom paria în consecință.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: RB Leipzig – Young Boys

RB Leipzig: Gulacsi – Henrichs, Simakan, Lukeba, Lenz – Seiwald, Kampl -Baumgartner, Forsberg – Poulsen, Sesko
Young Boys: Racioppi – Blum, Camara, Benito, Garcia – Males, Niasse, Ugrinic, Monteiro – Elia, Nsame       

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu