Manchester City – Crystal Palace, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 16.12.2023

Manchester City - Crystal Palace

Manchester City vs Crystal Palace

Manchester City si Crystal Palace se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 17 din Premier League. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 17:00, pe Etihad Stadium. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Manchester City nu traverseaza cea mai buna perioada, in special in Premier League. Trupa lui Pep Guardiola vine dupa o victorie chinuita la Luton Town. City s-a impus cu scorul de 2-1, asta dupa ce a fost condusa la pauza. A fost prima victorie dupa o serie de patru etape la rand fara succes.

La mijlocul acestei saptamani, Guardiola s-a bazat pe mai multe rezerve in deplasarea de la Steaua Rosie Belgrad, meci fara miza pentru „cetateni”. Campioana en-titre din Premier League s-a impus cu scorul de 3-2, datorita golurilor marcate de Micah Hamilton, Oscar Bobb si Kalvin Phillips.

Forma de moment a celor de la Palace este si mai modesta. Londonezii au bifat o singura victorie in ultimele noua etape, perioada in care au suferit sase infrangeri. La ultima vizita in Manchester, trupa lui Roy Hodgson a reusit sa invinga Manchester United, cu scorul de 1-0. In etapa a 16-a, Palace a cedat pe teren propriu in fata celor de la Liverpool, cu scorul de 1-2, dupa ce s-au aflat in avantaj.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Probleme in ofensiva gazdelor

In aceste momente, Manchester City este nevoita sa evolueze fara cei mai buni jucatori ofensivi din lot, Erling Haaland si Kevin De Bruyne. Atacantul norvegian are o sansa sa fie in lot pentru acest duel, insa aceasta este una minima. Avand in vedere aceste absente, ne asteptam ca Palace sa nu cedeze la o diferenta mai mare de trei goluri pe Etihad Stadium. De asemenea, mizam pe maxim un gol marcat de oaspeti.

H2H & info

Echipe probabile

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Dias, Ake – Kovacic, Rodri – Foden, Bernardo, Grealish – Alvarez;
Crystal Palace: Matthews – Ward, Guehi, Andersen, Clyne – Richards, Ahamada, Hughes – Olise, Mateta, Schlupp;

Pariuri fotbal » Sambata 17:00 Manchester City – Crystal Palace
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Crystal Palace marcheaza sub 1,5 goluri & H2 +4 goluri – Cota 1.42 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu