Borussia Mönchengladbach vs Werder Bremen, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga 15.12.2023

Borussia Mönchengladbach vs Werder Bremen

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 15 din Bundesliga. Confruntarea se va disputa vineri de la ora 21.30, pe Borussia-Park din Mönchengladbach.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Gazdele și-au mai revenit  după un început slab de sezon și se află la mijlocul clasamentului, pe poziția a 10-a cu 16 puncte.  Mönchengladbach are un bilanț de patru victorii, patr remize și șase înfrângeri. În schimb,  au a doua cea mai slabă defensivă din Germania, cu 31 de goluri încasate. „Alb-negrii” sunt una din cele mai spectaculoase echipe din actuala stagiune și sunt la 7 puncte de ultimul loc ce duce în cupele europene. Alassane Plea este golgheterul echipei antrenate de Gerardo Seoane, cu 7 goluri și 2 assist-uri.

De partea cealalta, Werder Bremen are ca de obicei emoții în ceea ce privește retrogradarea în eșalonul secund. Oaspeții sunt pe locul 12 cu 14 puncte, iar runda precedentă au întrerupt o serie de cinci meciuri în care nu au cunoscut gustul victoriei. A fost 2-0 pentru verzi în duelul de pe teren propriu cu Augsburg. Deși a încasat destul de multe goluri, 27 la număr, Werder nu mai este acea echipă spectaculoasă care marca des, 20 de goluri înscrise.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

Mönchengladbach joacă ceva mai bine în ultima perioadă și este favorită în această confruntare. Oaspeții abia au reușit o victorie runda precedentă, 2-0 cu Augsburb, un succes de moral pentru Werder. Mizez pe un meci deschis, cu multe goluri, dar în care gazdele nu vor pierde. Pronosticul meu pentru această partidă este 1x și peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Nouă goluri a marcat Mönchengladbach  în ultimele cinci meciuri.
  • Cinci goluri a marcat Bremen în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă oficială, cele două formații au remizat, scor 2-2.

Echipe probabile

Mönchengladbach : Moritz Nicolas, Joe Scally, Nico Elvedi, Maximilian Wöber, Julian Weigl, Franck Honorat, Rocco Reitz, Manu Koné, Luca Netz, Alassane Plea, Nathan N’Goumou.
Werder Bremen : Michael Zetterer, Milos Veljkovic, Niklas Stark, Anthony Jung, Jens Stage, Mitchell Weiser, Romano Schmid, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Rafael Borre, Marvin Ducksch.

Pariuri fotbal » Vineri 21:30 Borussia Mönchengladbach vs Werder Bremen
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
 1x și peste 1.5 goluri – Cota 1.53 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu