Suns – Knicks, Ponturi Pariuri Baschet NBA, 16.12.2023

Suns - Knicks

Phoenix Suns vs New York Knicks

Phoenix Suns si New York Knicks se intalnesc intr-o partida din cadrul sezonului regulat din NBA. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 05:00, in Footprint Center. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Phoenix Suns au jucat primul meci in acest sezon cu Devin Booker, Kevin Durant si Bradley Beal titulari. Totusi, debutul acestui „big 3” nu a fost unul de succes. Suns au cedat in fata celor de la Brooklyn Nets, cu scorul de 112-116. Booker a fost cel mai bun jucator de pe teren, cu 34 de puncte si 12 pase decisive.

Sambata dimineata, trupa lui Frank Vogel primeste vizita celeilalte formatii din New York, Knicks. Acestia au o forma identica cu cea a gazdelor, o singura victorie in ultimele patru partide. Cel mai recent esec a fost suferit in arena celor de la Utah Jazz, cu scorul de 117-113. A fost a 3-a infrangere la rand suferita pe teren strain, a 7-a din acest sezon.

Damion Lee si Josh Okogie sunt absentele gazdelor pentru acest duel, in timp ce Grayson Allen si Eric Gordon sunt incerti. La oapeti nu va evolua pivotul Mitchell Robinson.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizam pe ofensiva gazdelor

In precedentul duel direct din acest sezon, Suns au oferit 27 de pase decisive, performanta care ar trebui sa fie repetata si in aceasta partida. De aceasta data, gazdele ii vor avea in teren pe Booker, Durant si Beal, ceea ce ar trebui sa duca la un numar si mai ridicat de pase decisive oferite de Phoenix Suns.

H2H & info

Statistici jucatori

Cei mai buni marcatori: Kevin Durant (30.8) – Jalen Brunson (24.6);
Cei mai buni pasatori: Devin Booker (8.3) – Jalen Brunson (5.7);
Cei mai buni recuperatori: Jusuf Nurkic (9.8) – Mitchell Robinson (10.3);

Pariuri baschet » Sambata 02:30 Phoenix Suns – New York Knicks
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Suns peste 26,5 pase decisive (inclusiv prelungiri) – Cota 2.00 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu