Augsburg vs Borussia Dortmund, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 16.12.2023

Augsburg vs Borussia Dortmund

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 15 din Bundesliga. Confruntarea se va disputa sâmbătă de la ora 16.30, pe WWK Arena din Augsburg.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Spre deosebire de anul trecut când abia a scăpat de retrogradare, Augsburg pare mai stăpână pe situație în acest sezon. Jess Thorup reușete să mențină echipa la jumătatea clasamentului, pregătindu-se de o vacanță de iarnă cât se poate de calmă. Augsburg e pe nouă înaintea acestei etape, cu 17 puncte, la 7 puncte distanță de locul de baraj ocupat de FC Koln. Cele mai recente 10 partide au însemnat 4 victorii (Mainz, Heindeheim, Wolfsburg și Frankfurt), 3 remize (Hoffenheim, Koln și Union) și respectiv 3 înfrângeri (Freiburg, Darmstadt și Bremen). Vorbim doar de meciuri de campionat, Augsburg nefiind angrenată în cupele europene

De partea cealalta, Borussia Dortmund nu prea mai are voie să facă pași greșiți în Bundesliga, fiind deja departe de liderul Bayer Leverkusen. Paradoxal, Borussia Dortmund s-a descurcat foarte bine în Liga Campionilor, unde a câștigat Grupa F, din care au mai făcut parte Milan, PSG și Newcastle. În Bundesliga însă, jucătorii lui Terzic au pierdut contactul cu Bayern și Leverkusen. Farmaciștii au 11 puncte avans, în timp ce campioana doar 7, cu un meci mai puțin disputat. Bilanțul recent arată 4 victorii (una singură în ultimeel 5 meciuri) cu Milan, Gladbach, Newcastle și Hoffenheim. Remizele cu PSG și Leverkusen pot fi trecute la capitolul puncte forte. Înfrânferile, 4 la număr, au venit în campionat și în cupă cu echipa mai bine clasate. E vorba de Bayern, Leipzig și de două ori cu Stuttgart. Inclusiv ieșirea din cupă.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe oaspeți

După ce a scăpat pentru moment de Liga Campionilor, acolo unde a reușit calificarea în optimi, Borussia se paote concentra pe campionat. Oaspeții nu mai au voie să facă pași greșiți, iar Augsburg pare adversarul perfect pentru a reuși acest lucru. Pronosticul meu pentru acest meci este x2 și peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Nouă goluri a marcat Augsburg  în ultimele cinci meciuri.
  • Șapte goluri a marcat Borussia Dortmund în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă oficială, Dortmund a învins cu scorul de 3-0.

Echipe probabile

Augsburg : Dahmen – Mbabu, Gouweleeuw, Uduokhai, Pedersen – Rexhbecaj, Dorsch – Jensen, Demirović (c), Vargas – Tietz
Borussia Dortmund : Kobel – Wolf, Süle, Schlotterbeck, Bensebaini – Sabitzer, Can (c) – Reus, Brandt, Bynoe-Gittens – Füllkrug

Pariuri fotbal » Sâmbătă 16:30 Augsburg vs Borussia Dortmund
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
 x2 și peste 1.5 goluri – Cota 1.53 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu