St. Pauli vs Wehen Wiesbaden, Ponturi Pariuri Fotbal Zweite Bundesliga, 17.12.2023

St. Pauli vs Wehen Wiesbaden

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 17 din Zweite Bundesliga. Confruntarea se va disputa vineri de la ora 14.30, pe Millerntor-Stadion din Hamburg.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

St. Pauli este principala favorită la promovarea în Bundesliga. Gazdele se află pe prima poziție cu 32 de puncte, bilanțul fiind de opt victorii și opt remize după 16 etape. De altfel, gruparea de pe Millerntor-Stadion este singura din Zweite care nu a cunoscut gustul înfrângerii. În ultimele cinci runde, St. Pauli a înregsitrat două victorii și trei remize, weekendul precedent întorcându-se cu doar un punct de la ultima clasată, Osnabruck. Cu doar 14 goluri încasate, elevii tehnicianului Fabian Hürzeler au cea mai bună defensivă din eșalonul doi al fotbalului german.

De partea cealalta, Wehen Wiesbaden este una dintre cele mai inconstante formații din Zweite. Oaspeții au pierdut runda precedentă, 1-3 pe teren propriu cu Braunschweig, una dintre echipele care au șanse mici să evite retrogradarea. Nou promovata este pe locul 11 cu 21 de puncte și poate fi una dintre candidatele la poziția de baraj pentru menținerea în liga a 2-a germană. În ultimele cinci runde, Wehen a înregistrat două victorii și trei înfrângeri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

St Pauli vine după un dezamăgitor 1-1 pe terenul ultimei clasate și are șansa de a mai adăuga trei puncte în clasament în acest meci. Wehen este imprevizibilă dar nu cred că vor face față jocului cu elevii lui Fabian Hürzeler. Pronosticul meu pentru acest meci este 1 și sub 5.5 goluri.

H2H & info

  • 11 goluri a marcat St. Pauli în ultimele cinci meciuri.
  • 11 goluri a marcat Wehen în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă, Wehen a câștigat cu scorul de 5-3.

Echipe probabile

St Pauli : Nikola Vasilj, Hauke Wahl, Eric Smith, Karol Mets, Manolis Saliakas, Jackson Irvine, Marcel Hartel, Philipp Treu, Oladapo Afolayan, Johannes Eggestein, Elias Saad.
Wehen Wiesbaden : Florian Stritzel, Sascha Mockenhaupt, Florian Carstens, Aleksandar Vukotic, Thijmen Goppel, Gino Fechner, Robin Heußer, Amar Catic, Nick Bätzner, Franko Kovacevic, Ivan Prtajin.

Pariuri fotbal » Duminică 14:30 St. Pauli vs Wehen Wiesbaden
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 și sub 5.5 goluri – Cota 1.47 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu