Sepsi OSK – CFR Cluj: Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 17.12.2023 »»

Sepsi OSK – CFR Cluj        

va avea loc duminică, 17 decembrie, de la ora 21:00. Patida se va disputa pe „Sepsi Arena”, în cadrul rundei 20 din SuperLigă. În tur, s-a impus în „Gruia” la scor de neprezentare, scor 3-0!  

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații au obiective total diferite înaintea duelului de pe „Sepsi Arena”. Gazdele sunt angrenate în lupta pentru un loc în „top 6”, fiind pe 9 cu 26 de puncte, la distanță de trei lungimi de Farul, care a urcat pe ultimul loc eligibil de play-off în urma remizei cu UTA, scor 0-0. Runda precedentă Sepsi OSK s-a impus la Galați cu 3-2, bifând a doua victorie din campionat cu Berndt Storck la timonă, după cea cu Dinamo de acasă, scor 2-1.

De partea cealaltă, CFR Cluj este în lupta pentru titlu, fiind pe locul 2 cu 33 de puncte, la cinci lungimi de liderul FCSB, cu care a terminat nedecis pe teren propriu runda precedentă în „Gruia”, scor 1-1. A fost al cincilea meci consecutiv fără victorie pe care trupa lui Mandrolini l-a înregistrat în campionat, seria cuprinzând două eșecuri și trei remize.

CFR-ul nu are decât varianta vicroriei pentru a rămâne aproape de lider și pentru a spera în continuare la titlu. La rândul lor covăsnenii trebuie să acumuleze puncte pentru a rămâne aprope de locurile de play-off. Astfel, sunt toate premisele să asistăm de un joc prudent de ambele părți, în care cei doi tehnicieni își vor asuma riscuri minime în încercarea de a scoate maxim.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Sesi OSK – CFR Cluj

Sepsi OSK: Niczuly – Kecskes, Ninaj, D. Ciobotariu – Oteliță, Păun, J. Rodriguez, Varga – Ștefănescu, Safranko, C. Matei
Antrenor: Berndt Storck
CFR Cluj: Sava – Morgan, Ilie, Kresic – Mogoș, Tachtsidis, Cvek, Camora – Avounou, Bîrligea, Krasniqi
Antrenor: Andrea Mandorlini

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu