Girona – Alaves, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 18.12.2023

Girona – Alaves

se va disputa luni, 18 decembrie, incepand cu ora 22:00 în cadrul rundei a 17-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Municipal de Montilivi” din Girona.

Girona – Alaves

1.57  4.20  5.80 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Girona conduce clasamentul din La Liga dupa 16 etape disputate. Gazdele au inregistrat 41 de puncte si au doua puncte avans in fata lui Real Madrid. Trupa condusa de Michel a pierdut o singura confruntare in acest sezon, chiar in fata rivalei mentionata anterior. Evidentiem faptul ca trupa „alb-rosie” vine dupa o victorie impresionanta pe terenul Barcelonei (4-2), in care jocul Gironei a aratat excelent. Gazdele au cea mai solida ofensiva din La Liga cu un total de 38 de goluri inscrise in cele 16 meciuri. Artem Dovbyk, fotbalist transferat in vara de la Dnipro-1, a inscris 8 goluri si a „livrat” alte 6 pase decisive. Yangel Herrera, Borja Garcia, Joel Roca, Ricard Artero si Toni Villa sunt indisponibili din cauza accidentarilor. Mai mult, Christian Stuani, cel mai bun marcator al echipei dupa Dovbyk, rateaza meciul de luni din cauza cumulului de cartonase galbene. 

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Girona – Alaves

Alaves a reusit promovarea in La Liga in startul acestui sezon. Formatia vizitatoare a inregistrat 16 puncte in cadrul celor 16 etape si se afla la 3 lungimi distanta de primul loc retrogradabil. Oaspetii au cedat in fata lui Las Palmas in runda anterioara (0-1), iar ultimul succes din La Liga a fost „bifat” in fata Granadei pe 24 noiembrie. Ianis Hagi, international roman imprumutat de la Rangers pana in vara, a fost titular si a jucat 62 de minute in duelul anterior. Fiul „Regelui” ar urma sa fie titular si in confruntarea disputata impotriva liderului din La Liga. Aleksandr Sedlar si Giuliano Simeone sunt accidentati, in timp ce Abdel Abqar va fi suspendat in confruntarea de luni seara.

H2H & Info Girona – Alaves

  • Girona a pierdut doar un meci in acest sezon din La Liga.
  • Girona n-a mai castigat in fata lui Alaves din anul 2019.
  • Alaves nu a reusit sa castige in deplasare in acest sezon din La Liga.

Echipe probabile Girona – Alaves

Girona: Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind; Couto, Martin, A Garcia, Gutierrez; Tsygankov, Dovbyk, Savio

Alaves: Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, Lopez; Rioja, Blanco, Guridi, Rebbach; Hagi; Omorodion

Girona porneste mare favorita in confruntarea disputata luni seara. Liderul din La Liga intalneste un club nou-promovat ce nu a impresionat in acest sezon. Gazdele au demonstrat ca nu au cedat presiunii exercitate in ultima perioada si au castigat intr-o maniera spectaculoasa duelul disputat cu Barcelona. Astfel, evitam orice selectie complicata si pariem simplu pe victoria Gironei, pronostic in cota 1.57 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Luni 22:00 Girona – Alaves
gazdele castiga: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu