Atalanta – Salernitana, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 18.12.2023

Atalanta – Salernitana

se va disputa luni, 18 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 16-a din Serie A. Partida se va juca pe „Gewiss Stadium” din Bergamo.

Atalanta – Salernitana

1.31  5.40  9.75 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Atalanta ocupa pozitia a 8-a in clasamentul din Serie A si are oportunitatea de a avansa in ierarhie la finalul acestei runde. Bergamascii au inregistrat 23 de puncte in cadrul celor 15 etape si se afla la 15 lungimi in spatele liderului Inter Milano. Trupa condusa de Gian Piero Gasperini a intrerupt seria celor 4 partide consecutive fara victorie in runda anterioara, cand a triumfat in fata lui AC Milan (3-2). De altfel, succesul a fost „dublat” de victoria din grupele Europa League, 4-0 in fata lui Rakow, prin care italienii si-au asigurat prezenta in optimile de finala ale competitiei. Lookman, Ederson, Koopemeiner si Scalvini revin in lotul gazdelor dupa ce au fost menajati in deoplasarea din Polonia. Toloi, Kolasinac, Palomino si Bilal Toure sunt indisponibili din cauza accidentarilor, iar Scamacca ramane incert.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Atalanta – Salernitana

Salernitana evolueaza pentru al 3-lea sezon consecutiv in Serie A. Oaspetii au inregistrat doar 8 puncte in cadrul primelor 15 etape si se afla in mare pericol de a retrograda. Conducerea incearca evitarea dezastrului la finalul campaniei si l-a pus in functie pe legendarul Filippo Inzaghi. Managerul italian a reusit sa „bifeze” primul succes al echipei in acest sezon din Serie A in fata lui Lecce, dar situatia ramane complicata. Salernitana a suferit o infrangere drastica in ultima deplasare de la Bergamo (2-8), iar fanii se tem pentru un nou rezultat dramatic. Vestea buna in tabara vizitatorilor este ca Boulaye Dia va fi eligibil luni seara dupa accidentare. Totusi, veteranul Guillermo Ochoa nu va putea apara poarta „codasei” din Serie A din cauza unei accidentari la umar.

H2H & Info Atalanta – Salernitana

  • Salernitana n-a mai castigat in deplasare in Serie A din luna ianuarie.
  • Atalanta a spulberat-o pe Salernitana in luna ianuarie a acestui an (8-2).

Echipe probabile Atalanta – Salernitana

Atalanta: Musso; De Roon, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, Ederson, Pasalic, Koopmeiners, Ruggieri; Lookman, De Ketelaere

Salernitana: Costil; Daniliuc, Gyomber, Pirola; Mazzocchi, Coulibaly, Bohinen, Bradaric; Dia, Ikwuemesi, Candreva

Atalanta porneste mare favorita in duelul de luni seara. Bergamascii nu isi mai permit pasi gresiti in perioada urmatoare pentru a se apropia de locurile fruntase. Duelul cu Salernitana este cel potrivit pentru a minimiza handicapul fata de plutonul fruntas, fapt pentru care victoria este obligatorie pentru elevii lui Gasperini. Mai mult, bergamascii obisnuiesc sa isi creeze multe faze fixe in duelurile cu adversare modeste si incearca sa isi „sufoce” rivala de pe gazon. Astfel, vom paria in consecinta pe un combo special la Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Luni 21:45 Atalanta – Salernitana
Atalanta castiga si va avea peste 4.5 cornere: Cota 1.57 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu