FC Botoșani – Dinamo: Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 18.12.2023 »»

FC Botoșani – Dinamo

va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 20:00. Patida se va disputa pe stadionul „Municipal”, în cadrul rundei 20 din SuperLigă. În tur, „câinii” s-a impus la limită, scor 1-0.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații sunt despărțite de o lungime în clasament. Bucureștenii abordează disputa de pe locul 15 cu 10 puncte, în timp ce botoșănenii se află pe ultimul loc din SuperLigă cu 9 puncte. De evidențiat ar fi că, deși este fără victorie în acest sezon, „roș-alb-albațrii” au mai puține înfrângeri față de „alb-roșii”, 10 față de 13 suferite de formația din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Runda precedentă, FC Botoșani a cedat fără drept de apel în Bănie cu FCU 1948, scor 2-0, la capătul unui joc slab, cum au fost de altfel majoritatea prestațiilor din acest campionat ale echipei din Nordul Moldovei. De partea cealaltă, „câinii” au pierdut pe „Arcul de Triumf” cu „U” Cluj, scor 1-0, acesta fiind al doilea eșec conseutiv al „alb-roșilor” cu Zelijko Kopic pe bancă după cel înregistrat la Sf. Gheorghe cu Sepsi OSK, scor 2-1.

Remiza dezavantajează ambele formații! 

În tur, când pe banca botoșănenilor era Croitoru, iar a bucureștenilor, Burcă, „câinii” s-au impus cu mult noroc în prelungirile partidei, Răzvan Ducan introducându-și balonul în propria poartă (min.90+5).

Miza punctelor puse în joc pe „Municipal” este uriașă atât pentru gazde cât și pentru oasepți. O eventuală remiză fiind exclusă de cele două formații având în vedere situația din clasament, distanța față de locurile 13 și 14, locuri ce duc la baraj, ocupate în acest moment de Poli Iași și UTA fiind uriașă. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un meci „tare”, în care jucătorii celor două formații să se autodepășească în încercarea de a-și apropia victoria.

Echipe probabile: FC Botoșani – Dinamo

FC Botoșani: Ducan – Benzar, Mutombo, Pius, Țigănașu – Florescu, Dican, David – Pinson, Drole, Friday
Antrenor: Andrei Patache
Dinamo: Golubovic – Lucas, Patriche, R. Grigore – Gabriel Moura, A. Bani, C. Ilic, Dani Iglesias, Amzar – Ghezali, Abdallah
Antrenor: Zelijko Kopic

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu