Urawa vs Manchester City, Ponturi Pariuri Fotbal Campionatul Mondial al Cluburilor, 19.12.2023

Urawa vs Manchester City

se va disputa marți, 19 decembrie, incepand cu ora 20:00 în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor. Urawa vs Manchester City se va juca pe King Abdullah Sports City din Jeddah, Arabia Saudită.

Aceasta va fi prima confruntare directă dintre aceste două echipe

<strong>Urawa</strong>

Urawa

-
<strong>Manchester City</strong>

Manchester City

14.50 6.90 1.20

Pariaza acum

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

La cea de-a treia prezență la FIFA Club World Cup, Urawa Red Diamonds a învins-o în turul precedent pe SC Leon. Gruparea niponă s-a impus cu 1-0 în fața campioanei din zona CONCACAF. Singura reușită a partidei a fost semnată de atacantul batav Alex Schalk, în minutul 78. De punctat este faptul că echipa mexicană a rămas în 10, după eliminarea lui William Tesillo din minutul 84.

Campioana Asiei din sezonul precedent are un lot evaluat la aproape 20 de milioane de euro. Antrenor este polonezul Maciej Skorza, iar cel mai cunoscut jucător al niponilor este căpitanul Hiroki Sakai. Fundașul dreapta în vârstă de 33 de ani a jucat în Bundesliga la Hannover (2012-2016) și în Ligue 1 la Marseille (2016-2021)

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, Manchester City este la prima prezență la FIFA Club World Cup, dar și principala favorită la trofeu și la cele 5 milioane de dolari acordate câștigătoarei.

Cu 3 victorii, 4 remize și o înfrângere în ultimele 8 meciuri oficiale, echipa lui Guardiola nu trece prin cea mai bună poerioadă. Kevin de Bruyne mai are de stat pe tușă încă vreo 3 luni, Erling Haaland nu a jucat în ultima etapă de Premier League, iar Guardiola speră să poată conta pe el într-o eventuală finală la Campionatul Mondial al Cluburilor.

H2H & Info Urawa vs Manchester City

Echipe probabile

Urawa Red Diamonds: Nishikawa; Sakai, Scholz, Hoibraten, Ogiwara; Iwao, Ito; Schalk, Yasui, Koizumi; Kante
Manchester City: Ortega; Lewis, Stones, Akanji, Gomez; Nunes, Kovacic; Bobb, Silva, Grealish; Alvarez

Diferența de valoare este evindetă și ar trebui să asistăm la un meci dominat clar de cetățeni. În aceste condiții, mizăm pe victorie Manchester City, într-un meci în care echipa lui Guardiola să înscrie 2-5 goluri.

<strong>Urawa</strong>

Urawa

-
<strong>Manchester City</strong>

Manchester City

2 & Oaspeții 2-5 goluri

COTA 1.42
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu