Werder Bremen vs RB Leipzig, Ponturi Pariuri Fotbal Bundesliga, 19.12.2023

Werder Bremen vs RB Leipzig

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 16 din Bundesliga. Confruntarea se va disputa marți de la ora 19.30, pe Weserstadion (Bremen).

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Werder Bremen este una dintre formațiile care se vor lupta pentru evitarea retrogradării în Zweite. Gazdele se află pe locul 14 cu 15 puncte, la cinci lungimi de prima poziție de sub linia roșie a clasamentului. Cel mai recent duel din Bundesliga pentru trupa antrenată de Ole Werner a fost în deplasare la  Monchengladbach. La final, a ieșit o partidă spectaculoasă, încheiată la egalitate, scor 2-2. Borre a deschis scorul pentru Bremen în minutul 7, însă gazdele au revenit pe tabelă datorită dublei lui Reitz. Pe final, germanul Ducksch a adus un punct pentru Werder. În schimb, Bremen s-a descurcat excelent pe teren propriu contra lui Augsburg, în urmă cu două runde. „Alb-verzii” au câștigat la final cu 2-0. Stark și Ducksch au punctat pentru formația gazdă. În rest, echipa pregătită de Werner a pierdut cu 2-0 la Stuttgart, iar Leverkusen s-a impus pe Weserstadion cu un categoric 3-0.

De partea cealalta, RB Leipzig se luptă pentru pozițiile fruntașe. Așa cum de altfel era de așteptat, oaspeții fiind o formație redutabilă a Germaniei. Cu 32 de puncte acumulate, taurii sunt la șapte lungimi de liderul Bayer Leverkusen. În etapa din weekend, trupa antrenată de Marco Rose a jucat pe teren propriu contra lui Hoffenheim. Leipzig a bifat la final un succes destul de facil, scor 3-1. Klostermann a deschis scorul în minutul 34, dar Kabak a restabilit egalitatea pentru Hoffe până la pauză. Apoi, Forsberg și Simakan au punctat în decurs de 4 minute în partea secundă și au securizat victoria. De asemenea, Leipzig a bifat o victorie extrem de importantă pe terenul lui Dortmund, scor 3-2.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe oaspeți

RB Leipzig are un atac foarte bun în acest an, 37 de goluri marcate în cele 15 meciuri disputate în Bundesliga. Mai mult, elevii lui Marco Rose întâlnesc o defensivă modestă, Werder primind până acum 29 de goluri. Pronosticul meu pentru această partidă este RB Leipzig marchează peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Cinci goluri a marcat Werder Bremen în ultimele cinci meciuri.
  • 12 goluri a marcat RB Leipzig în ultimele cinci partide.
  • În ultima partidă directă oficială, RB Leipzig a învins cu scorul de 2-1.

Echipe probabile

Werder Bremen : Zetterer – Veljkovic, Stark, Jung – Weiser, Schmid, Stage, Bittencourt, Deman – Borre, Ducksch.
RB Leipzig : Blaswich – Henrichs, Klostermann, Simakan, Raum – Baumgartner, Haidara, Schlager, Simons – Openda, Poulsen..

Pariuri fotbal » Marți 19:30 Werder Bremen vs RB Leipzig
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
RB Leipzig peste 1.5 goluri în meci – Cota 1.45 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu