Liverpool vs Arsenal, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 23.12.2023

Liverpool vs Arsenal

se va disputa sâmbata, 23 decembrie, incepand cu ora 19:30 în etapa a 18-a din Premier League. Liverpool vs Arsenal se va juca pe Anfield.

În confruntările directe din sezonul precedent de Premier League, tunarii au câștigat 4 puncte din cele 6 posibile. Arsenal s-a impus pe Emirates cu 3-2 și a remizat pe Anfield, scor 2-2.

<strong>Liverpool</strong>

Liverpool

-
<strong>Arsenal</strong>

Arsenal

2.37 3.60 2.82

Pariaza acum

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Echipa gazdă vine după succesul categoric obținut miercuri în EFL Cup în fața propriilor fani. Chiar dacă Jurgen Kloppp a odihnit câțiva jucători importanți, cormoranii au învins-o cu 5-1 pe West Ham. Astfel, Liverpool a obținut calificarea în semifinalele competiției, acolo unde va juca cu Fulham pentru un loc în ultimul act.

Referitor la Premier League, în weekend-ul trecut, echipa gazdã și-a stricat parcursul impresionant din acest sezon de pe Anfield. Cormoranii au făcut doar 0-0 cu Manchester United, într-un meci în care au avut 34 de ocazii de gol. Astfel, s-a oprit seria de 11 victorii consecutive obținute pe Anfield în toate competițiile în acest sezon. În urma acestei remize, echipa lui Klopp a căzut pe locul secund în Premier League cu un total de 38 de puncte, fiind la egalitate cu echipa de pe 3, Aston Villa.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

De partea cealaltă, echipa oaspete nu a jucat la mijlocul săptămânii în EFL Cup, ea fiind eliminată în turul anterior chiar de West Ham. Așadar, Arteta a avut mai mult timp al dispoziție pentru a pregăti meciul cu Liverpool.

Referitor la Premier League, Arsenal vine după victoria din weekend, obținută pe Emirates, 2-0 cu Brighton. Gabriel Jesus și Kai Havertz au adus tunarilor al 5-lea succes din ultimele 6 etape. Astfel, echipa lui Arteta a a profitat de remiza dintre Liverpool și Manchester United (0-0) și a urcat pe prima poziție în Anglia. Tunarii au un total de 39 de puncte după 17 etape, având o lungime peste Liverpool și Asto Villa.

H2H & Info Liverpool vs Arsenal

Echipe probabile

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Szoboszlai, Endo, Jones; Salah, Nunez, Diaz
Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Rice, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli

Se întâlnesc primele două clasate din Anglia. Sunt două grupări cu jucători de calitate și două ofensive impresionante. Pariem logic pe cel puțin câte un gol de fiecare parte.

<strong>Liverpool</strong>

Liverpool

-
<strong>Arsenal</strong>

Arsenal

Ambele înscriu

COTA 1.57
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu