Atletico Madrid – Sevilla, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 23.12.2023

Atletico Madrid – Sevilla

se va disputa sambata, 23 decembrie, incepand cu ora 17:15 în cadrul etapei a 4-a din La Liga. Partida se va juca pe „Metropolitano Stadium” din Madrid.

Atletico Madrid – Sevilla

1.53  4.40  6.00 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Atletico Madrid ocupa pozitia a 4-a in clasamentul din La Liga cu 35 de puncte acumulate in cele 17 etape. Trupa condusa de Diego Simeone a obtinut doar un succes in ultimele 4 partide din La Liga, iar cel mai recent rezultat a fost remiza cu Getafe (3-3). Gazdele au oportunitatea de a o egala pe Barcelona pana la finalul acestui an, dar trebuie sa castige 3 puncte in duelul cu Sevilla. Stefan Savic a primit un cartonas rosu in meciul cu Getafe si va rata partida restanta cu andaluzii. De altfel, Pablo Barrios si Thomas Lemar se regasesc pe lista fotbalistilor indisponibili din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Atletico Madrid – Sevilla

Sevilla continua sa dezamageasca prin prestatiile din La Liga. Andaluzii se regasesc doar pe locul al 15-lea in clasament cu un total de 16 puncte inregistrate in cele 17 confruntari. Oaspetii l-au demis pe antrenorul Jose Luis Mendilibar dupa startul de sezon ratat, desi sub comanda ibericului reusisera sa cucereasca trofeul Europa League. Inlocuitorul sau, Diego Alonso, n-a putut evita eliminarea din Liga Campionilor si a fost schimbat de conducere. Quique Sanchez Flores a fost pus in functie pe data de 18 decembrie, dar spaniolul va avea o misiune dificila la noul sau club. Sow, Jordan, Lukebakio, Fernando, Acuna, Nianzou, Diaz, Navas, Lamela, Nyland si Pastor sunt indisponibili pentru meciul din weekend din cauza accidentarilor.

H2H & Info Atletico Madrid – Sevilla

  • Atletico Madrid s-a impus in doua din ultimele 3 intalniri directe.
  • Sevilla a inregistrat 3 victorii in cele 17 partide din La Liga.
  • Atletico Madrid a castigat 11 din cele 12 partide disputate pe teren propriu.

Echipe probabile Atletico Madrid – Sevilla

Atletico Madrid: Oblak; Azpilicueta, Witsel, Hermoso; Molina, De Paul, Koke, Riquelme, Lino; Griezmann, Morata

Sevilla: Dmitrovic; Gudelj, Ramos, Salas; Juanlu, Suso, Soumare, O Torres, Pedrosa; Ocampos, En-Nesyri

Atletico Madrid porneste favorita in confruntarea de sambata seara, dar Sevilla nu poate fi un club de neglijat. Gazdele au doar un succes in ultimele 4 partide din La Liga, iar cu o victorie o pot egala la puncte pe Barcelona. De partea opusa, Sevilla a primit o “gura de oxigen” o data cu succesul obtinut pe terenul Granadei. Andaluzii le pot egala pe Osasuna si Villarreal in cazul unui succes inregistrat pe Metropolitano. Totusi, propunem sa evitam selectiile pe “soliste” in aceasta confruntare si mizam pe numarul cartonaselor. Ambele cluburi au in componenta jucatori temperamentali, iar ultimul duel din acest an are o incarcatura ridicata pentru cele doua echipe.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 17:15 Atletico Madrid – Sevilla
peste 4.5 cartonase: Cota 1.55 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu