AS Roma – Napoli, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 23.12.2023

AS Roma – Napoli

se va disputa sambata, 23 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul etapei a 17-a din Serie A. Partida se va juca pe „Stadio Olimpico” din Roma.

AS Roma – Napoli

2.12  4.90  2.30 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

AS Roma ocupa pozitia a 8-a in clasamentul din Serie A cu un total de 25 de puncte acumulate in cele 16 partide. Romanii au reusit calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League, iar pana la jumatatea lunii februarie isi pot axa atentia catre partidele din campionat. Trupa condusa de Jose Mourinho a pierdut ultimul meci oficial disputat impotriva Bolognei si s-a distantat de locurile fruntase din Serie A. Houssem Aouar, Paulo Dybala, Chris Smalling, Tammy Abraham si Marash Kumbulla raman absenti in tabara gazdelor din cauza accidentarilor. De altfel, Bryan Cristante si Gianluca Mancini raman sub semnul incertitudinii din cauza lipsei pregatirii fizice.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

AS Roma – Napoli

Napoli este campioana en-titre din Serie A. Formatia vizitatoare ocupa locul al 5-lea in clasamentul actualei editii si are de recuperat un handicap de 14 puncte in fata lui Inter Milano. Napoletanii s-au calificat in fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor unde o vor intalni pe Barcelona. Precedenta confruntare din Serie A a fost echivalenta cu un succes pentru oaspeti, ce s-au impus in fata lui Cagliari (2-1). Totusi, evidentiem faptul ca trupa condusa de Walter Mazzari a suferit o infrangere rusinoasa in fata lui Frosinone in Cupa Italiei (0-4). Alex Meret si capitanul Giovanni Di Lorenzo vor fi din nou titulari in derby-ul din weekend dupa ce au fost menajati in Cupa. Eljif Elmas, fotbalist ce este accidentat in acest moment, va fi transferat de Leipzig in aceasta iarna.

H2H & Info AS Roma – Napoli

  • Napoli s-a impus in 5 din precedentele 7 confruntari directe.
  • Napoli s-a pierdut in ultimele 7 dueluri directe cu AS Roma.
  • AS Roma n-a mai castigat in fata lui Napoli in anul 2019.

Echipe probabile AS Roma – Napoli

AS Roma: Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski; El Shaarawy, Lukaku

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Natan, Rrahmani, Rui; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Meciul dintre AS Roma si Napoli ar trebui sa fie unul plin de incarcatura emotionala. Ambele cluburi traverseaza o perioada delicata si au nevoie de succes in acest final de an calendaristic. Preconizam o partida “incrancenata” pe stadionul in capitala Italiei, intre doua echipe ce au in componenta jucatori temperamentali. Andrea Colombo, arbitru desemnat pentru a conduce acest derby, a aratat 27 de cartonase galbene in ultimele 4 partide. Astfel, mizam pe cel putin 5 cartonase aratate de “centralul” Colombo, pariu in cota 1.53 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 21:45 AS Roma – Napoli
peste 4.5 cartonase: Cota 1.53 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu