Inter Milano – Lecce, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 23.12.2023

Inter Milano – Lecce

se va disputa sambata, 23 decembrie, incepand cu ora 19:00 în cadrul etapei a 17-a din Serie A. Partida se va juca pe „Stadio Giuseppe Meazza” din Milano.

Inter Milano – Lecce

1.24  6.00  13.50 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Inter Milano este liderul din Serie A cu 41 de puncte acumulate din 48 posibile. Gazdele au invins-o pe Lazio in ultima etapa si s-au distantat la 4 puncte de Juventus. Mai mult, trupa condusa de Simone Inzaghi a reusit calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor.  Italienii o intalnesc pe Atletico Madrid si spera sa repete scenariul sezonului anterior. Liderul din Serie A a fost eliminat de Bologna in Cupa Italiei in aceasta saptamana, iar Lautaro Martinez s-a accidentat in acel meci si ar putea rata duelul din weekend. Campionul mondial a marcat 15 goluri si a „livrat” alte doua pase decisive in acest sezon din Serie A, iar absenta s-ar putea dovedi foarte importanta. Juan Cuadrado, Denzel Dumfries, Stefan de Vrij si Alexis Sanchez rateaza meciul de sambata din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Inter Milano – Lecce

Lecce se afla pe locul al 12-lea in clasamentul din Serie A cu 20 de puncte acumulate in cele 16 etape. Oaspetii sunt neinvinsi in ultimele 5 confruntari oficiale, perioada in care au remizat de 4 ori si au invins-o pe Frosinone (2-1). Trupa condusa de Roberto D’Aversa s-a descurcat onorabil atat pe faza ofensiva, cat si pe faza defensiva in acest sezon din Serie A. Atacantul Rares Burnete si portarul Alexandru Borbei au fost adusi de la echipa secunda a clubului, dar n-au reusit sa bifeze vreun minut in actuala stagiune interna.

H2H & Info Inter Milano – Lecce

  • Inter Milano are cea mai solida defensiva din Serie A cu doar 7 goluri primite in 16 meciuri.
  • Inter Milano are cea mai puternica ofensiva din Serie A cu 39 de goluri marcate.
  • Lecce a pierdut ultimele doua confruntari directe cu Inter Milano.

Echipe probabile Inter Milano – Lecce

Inter Milano: Sommer; Bisseck, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Thuram, Arnautovic

Lecce: Falcone; Gendrey, Pongracic, Baschiroto, Gallo; Gonzalez, Ramadani, Oudin; Strefezza, Piccoli, Banda

Inter Milano porneste mare favorita in duelul de sambata. Trupa de pe “Giuseppe Meazza” traverseaza o perioada excelenta in campionat, iar acest an il va incheia pe prima pozitie in Serie A in cazul in care castiga in weekend. De partea opusa, Lecce este o echipa dificila ce poate pune probleme granzilor din Italia. Astfel, nu excludem surpriza in meciul de sambata si preferam sa mizam pe numarul golurilor. Meciul cu Lecce va fi ultimul disputat in fata propriilor suporteri pentru Inter in anul 2023, fapt pentru care ne asteptam ca elevii lui Inzaghi sa produca spectacol.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 19:00 Inter Milano – Lecce
peste 2.5 goluri: Cota 1.65 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu