Dinamo – FC Voluntari: Ponturi Pariuri Fotbal SuperLiga, 22.12.2023 »»

Dinamo – FC Voluntari

va avea loc vineri, 22 decembrie, ora 20:30, pe „Arcul de Triumf” din Capitală. Partida va conta pentru etapa 21 din SuperLigă, ultima programată în 2023. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă de Andrei Moroiță din Ploiești. În tur, pe „Anghel Iordănescu”, „câinii” s-au impus cu 3-2.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Cele două formații sunt despărțite de două locuri și 11 puncte în clasament înaintea ultimei reprezentații din acest an. Cu 13 puncte, „câinii” se află pe locul 15, în timp ce ilfovenii ocupă locul 13 cu 24 de puncte.

Runda precedentă, Dinamo s-a impus în Moldova cu 2-0 în fața „lanternei” FC Botoșani, punând capăt unei serii de 13 meciuri consecutive în SuperLigă fără victorie. Precedentul succes al „alb-roșilor” până la cel bifat în Moldova data din 19 august 2023 fiind înregistrată chiar la Voluntari, scor 3-2!

„Câinii” țintesc a doua victorie consecutivă!

De partea cealaltă, ilfovenii vin după un eșec pe teren propriu contra celor de la FCU 1948, scor 1-0. Înfrângerea contra „juveților” a surprins oarecum, având în vedere că în urmă cu două runde băieții lui Ilie Poenaru reușiseră să învingă Rapid în „Giulești”, scor 3-2. Eșecul de care am amintit, cu oltenii, a pus capăt unei serii de șapte meciuri fără înfrângere a ilfovenilor în toate competițiile.

Victoria de la Botoșani le-a dat un moral bun „câinilor”, care sunt deciși să „muște” din adversari pentru a reduce și mai mult ecartul existent față de locurile de baraj. De evidențiat ar fi că selecția „peste 1.5 goluri” a fost „verde” în 9 din ultimele 10 „directe” dintre cele două.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Dinamo – FC Voluntari

Dinamo: Golubovic – Lucas, R. Patriche, Homawoo – Costin, Iglesias, Ilic, Bordușanu – Ghezali, Gregorio, D. Politic
Antrenor: Zeljko Kopic
FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, I. Armaș – Carnat, V. Rață, Crepulja, Andrei, Aliji – Ad. Nemec, Florea
Antrenor: Ilie Poenaru

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu