Leeds United vs Ipswich Town, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 23.12.2023

Leeds United vs Ipswich Town

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 23 din Championship, eșalonul doi al fotbalului din Anglia. Confruntarea se va disputa vineri de la ora 14.30, pe Elland Road din Leeds.

.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Leeds este o echipă de mare tradiție din Anglia ce a retrogradat în vară din Premier League. Gazdele țintesc revenirea rapidă în primul eșalon și se află pe locul trei cu 42 de puncte. Este la zece lungimi de poziția a 2-a, direct promovabilă, ocupată chiar de adversara din acest meci. Formația de pe Elland Road are un bilanț de 12 victorii, șase remize și patru înfrângeri. De altfel, Leeds United este neînvinsă pe Elland Road în actualul sezon de Championship.

De partea cealalta, Ipswich este surpriza acestei ediții din Championship. Nou promovata face un sezon excelent și se află pe poziția a 2-a cu 52 de puncte. Astfel, dacă vor continua în acest mod, oaspeții vor merge în Premier League după două promovări consecutive. Ipswich Town nu a mai evoluat în Premier League din sezonul 2000/2001. O eventuală promovare ar însemna un episod istoric pentru echipa antrenată de Kieran McKenna.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe echilibru

Leeds este o forță pe teren propriu, fiind echipa fără nici un meci pierdut pe propria arenă în acest sezon. Mă aștept la un meci echilibrat iar Ipswich vine pe Elland Road pentru a obține cele trei puncte, care ar putea fi decisive la final de campionat. Cred că Leeds nu va pierde, astfel că pronosticul meu este 1x și peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Nouă goluri a marcat Leeds în ultimele cinci meciuri.
  • 11 goluri a marcat Ipswich în ultimele cinci partide oficiale.
  • În ultima partidă directă oficială,Leeds a învins cu scorul de 4-3 chiar la Ipswich.

Echipe probabile

Leeds: Illan Meslier, Archie Gray, Joe Rodon, Pascal Struijk, Djed Spence, Ethan Ampadu, Glen Kamara, Daniel James, Joel Piroe, Crysencio Summerville, Georginio Rutter.
Ipswich: Vaclav Hladky, Harry Clarke, Luke Woolfenden, Cameron Burgess, Leif Davis, Sam Morsy, Massimo Luongo, Wes Burns, Conor Chaplin, Nathan Broadhead, George Hirst.

Pariuri fotbal » Sâmbătă 14:30 Leeds United vs Ipswich Town
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1x și peste 1.5 goluri în meci – Cota 1.53 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu