Everton – Manchester City, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 27.12.2023

Everton - Manchester City

Everton vs Manchester City

Everton si Manchester City se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 19 din Premier League. Confruntarea se va disputa miercuri, de la ora 22:15, pe Goodison Park. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Manchester City revine in Premier League dupa ce a castigat Campionatul Mondial al Cluburilor. In finala, trupa lui Pep Guardiola a invins Fluminense, cu scorul de 4-0, asta dupa ce in semifinale a trecut de Urawa, cu 3-0.

Misiunea oaspetilor nu va fi una simpla, chiar daca au dominat ultimele intalniri directe. Everton nu s-a mai impus in fata celor de la City din 2017, atunci cand castiga cu scorul de 4-0 pe teren propriu, in campionat. Dupa acel esec, „cetatenii” au reusit sa castige urmatoarele sapte meciuri jucate pe acest teren, in toate competitiile.

Forma de moment a gazdelor este una impresionanta, cu 7 victorii obtinute in ultimele 11 partide jucate in toate competitiile. Chiar si asa, trupa lui Sean Dyche se prezinta la acest duel dupa doua esecuri la rand, cea cu Fulham din Cupa Ligii Angliei, 1-2 dupa loviturile de departajare, si 1-2 la Tottenham, duel pe care echipa din Liverpool l-a dominat dupa ce a primit doua goluri in primele 18 minute.

Chiar daca a aratat bine la Campionatul Mondial al Cluburilor, cei de la City nu se descurca la fel de bine in campionat. „Cetatenii” au un singur succes in ultimele sase etape, 2-1 pe terenul celor de la Luton Town. In etapa precedenta, Manchester City a remizat pe teren propriu cu Crystal Palace, asta dupa ce a condus cu scorul de 2-0.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Everton, un test dificil pentru „cetateni”

Nu va fi un meci usor pentru oaspeti, avand in vedere forma de moment a gazdelor. City nu reuseste sa impresioneze in campionat, unde nu au mai bifat un succes la o diferenta de minim doua goluri din etapa a 11-a. Ne asteptam la un duel mai echilibrat fata de ce arata cotele.

H2H & info

Echipe probabile

Everton: Pickford – Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Gueye, Onana – Harrison, Garner, McNeil – Calvert-Lewin;
Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Gvardiol, Ake – Stones, Kovacic, Bernardo – Foden, Alvarez, Grealish;

Pariuri fotbal » Miercuri 22:15 Everton – Manchester City
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
H1 +3 goluri & peste 2,5 cartonase – Cota 1.47 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu