Glasgow Rangers vs Ross County, Ponturi Pariuri Fotbal Premiership, 27.12.2023

Glasgow Rangers vs Ross County

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 20 din Premiership. Confruntarea se va disputa miercuri de la ora 21.45, pe Ibrox Stadium din Glasgow.

.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Glasgow Rangers luptă pentru cuceririrea titlului de campioană cu,Celtic. Gazdele sunt pe locul doi cu 43 de puncte la două lungimi de marea rivală.  Rangers se află într-o formă foarte bună, ultima înfrângere înregistrând-o pe 5 octombrie, 1-2 la Aris în Europa League. Ocupanta locului secund merge foarte bine în campionat, în ultimele cinci runde bilanțul fiind de cinci victorii.

De partea cealalta, Ross County este o formație modestă din Premiership. Oaspeții se vor lupta pentru menținerea în primul eșalon. Cu 17 puncte acumulate, formația vizitatoare este antepenultima în clasament. În ultimele cinci runde, Ross County a înregistrat două victorii, o remiză și două înfrângeri. Cu doar 15 goluri marcate, oaspeții au una dintre cele mai slabe ofensive din campionat.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe gazde

Diferența de valoare este mare și nu văd cum ar putea produce Ross County surpriza. Gazdele nu au voie să facă pași greșiți pentru a rămâne în plasa liderului. Astfel, pronosticul meu pentru acest meci este 1 pauză/1 final.

H2H & info

  • 11 goluri a marcat Rangers în ultimele cinci meciuri.
  • patru goluri a marcat Ross County în ultimele cinci partide oficiale.
  • În ultima partidă directă oficială, Rangers a învins cu scorul de 2-0.

Echipe probabile

Rangers : Jack Butland, James Tavernier, Connor Goldson, Leon Balogun, Ridvan Yilmaz, Kieran Dowell, Dujon Sterling, Ross McCausland, Todd Cantwell, Abdallah Sima, Cyriel Dessers.
Ross County : Ross Laidlaw, Will Nightingale, Jack Baldwin, Ryan Leak, James Brown, Connor Randall, Scott Allardice, Ben Purrington, Yan Dhanda, Jordan White, Simon Murray.

Pariuri fotbal » Miercuri 21:45 Glasgow Rangers vs Ross County
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 pauză/1 final – Cota 1.60 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu