Standard Liege – St Truiden, Ponturi Pariuri Fotbal Belgia, 27.12.2023

Standard Liege – St Truiden

se va disputa miercuri, 27 decembrie, incepand cu ora 19:30 în cadrul etapei a 20-a din Belgia. Partida se va juca pe „Maurice Dufrasnestadion” din Liege. 

Standard Liege – St Truiden

2.40  3.20  3.10 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Standard Liege ocupa pozitia a 10-a in clasamentul din Jupiler League cu un total de 22 de puncte inregistrate in cele 19 etape. Gazdele se afla in pericol de a nu se califica in play-off, iar o victorie obtinuta miercuri este vitala pentru indeplinirea obiectivului. Trupa antrenata de Carl Hoefkens se afla la 10 puncte distanta de play-off, dar are un meci mai putin disputat decat Antwerp, prima echipa de deasupra liniei. Evidentiem faptul ca Standard Liege n-a mai castigat in ultimele 4 partide din campionat, iar pozitia lui Hoefkens pare pusa in pericol. De altfel, gazdele au fost eliminate de Anderlecht din Cupa Belgiei dupa ce au pierdut in deplasare cu scorul de 0-2.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Standard Liege – St Truiden

St. Truiden ocupa pozitia a 8-a in ierarhia din campionatul Belgiei cu 26 de puncte acumulate in cele 19 runde. Oaspetii au invins-o pe Charleroi in etapa anterioara (1-0) si se afla la doar 6 puncte distanta de play-off. Echipa este antrenata de Thorsten Fink, manager ce are in CV cluburi importante. Germanul le-a condus in trecut pe Hamburg, Basel, APOEL, Austria Viena, Ingolstadt sau Al-Nasr. Experienta acestuia s-a resimtit in jocul echipei, iar St. Truiden este pe cale de a produce o surpriza frumoasa in acest sezon. Okazaki si Zahir0leslam rateaza meciul de miercuri din cauza accidentarilor, iar Ananou si Schmidt sunt incerti.

H2H & Info Standard Liege – St Truiden

  • Standard Liege nu s-a impus in ultimele 5 partide oficiale.
  • St. Truiden a castigat ultimul meci direct (1-0).

Echipe probabile Standard Liege – St Truiden

Standard Liege: Bodart; Laifis, Noubi, Ngoy; Djenepo, O’Neill, Price, Fossey; Sowah, Kawabe; Kanga.

St Truiden: Suzuki; Janssens, Smets, Van Helden; Hashioka, Delorge-Knieper, Ito, Bocat; Steuckers, Koita; Kaya.

Standard Liege traverseaza o perioada modesta in Belgia, dar are nevoie de mobilizare miercuri seara. Clubul gazda are o serie de 5 meciuri consecutive fara victorie, iar partida din aceasta etapa este una importanta. Standard s-ar putea apropia la 7 puncte de play-off in cazul unui triumf, fapt pentru care vom mizam pe cel putin o repriza castigata de clubul din Liege. De partea opusa, St Truiden a castigat de doar doua ori in deplasare in acest sezon, iar echipa a fost inconstanta in ultima perioada. Echipa impresioneaza in fata propriilor suporteri, iar meciurile disputate pe teren strain nu sunt punctul forte al vizitatorilor.

Ponturi pariuri fotbal » Miercuri 19:30 Standard Liege – St Truiden
Standard Liege castiga cel putin o repriza: Cota 1.65 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu