Brighton – Tottenham, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 28.12.2023

Brighton – Tottenham

se va disputa joi, 28 decembrie, incepand cu ora 21:30 în cadrul etapei a 19-a din Premier League. Partida se va juca pe „Amex Stadium” din Brighton.

Brighton – Tottenham

2.55  3.80  2.52 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Brighton ocupa pozitia a 9-a in clasamentul din Premier League cu 27 de puncte acumulate in cadrul celor 18 meciuri. „Pescarusii” s-au indepartat de zona locurilor fruntase din cauza rezultatelor inconstante inregistrate in ultima perioada. Brighton n-a reusit sa se impuna in ultimele 3 partide din Premier League, perioada in care a remizat cu nou-promovata Burnley, respectiv Crystal Palace si a pierdut cu Arsenal. Vestea buna pentru antrenorul Roberto De Zerbi este ca echipa sa a reusit calificarea in optimile de finala ale Europa League. Gazdele nu sunt avantajate de rezultatele ultimelor 5 confruntari directe cu Tottenham, perioada in care au pierdut de 4 ori. Solly March, Pervis Estupinan, Julio Enciso, Ansu Fati, Joel Veltman, Tariq Lamptey si Adam Webster rateaza meciul de joi din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Brighton – Tottenham

Tottenham ocupa locul al 4-lea in ierarhia din Premier League, echivalent cu ultima pozitie ce duce in grupele Ligii Campionilor. Londonezii au inregistrat 36 de puncte in cadrul primelor 18 etape si se afla la 4 lungimi distanta in urma liderului Arsenal. Trupa antrenata de Ange Postecoglou vine dupa 3 succese consecutive inregistrate in competitia interna. Newcastle (4-1), Nottingham Forest (2-0) si Everton (2-1) au fost ultimele „victime” ale lui Spurs. Australianul Postecoglou intampina mari probleme de lot inaintea confruntarii cu Brighton. Solomon, Perisic, Sessegnon, Bentancur, Maddison, van de Ven si Whiteman vor lipsi din cauza accidentarilor. De altfel, Yves Bissouma are de ispasit 4 etape de suspendare, iar meciul de la Brighton va fi al doilea pe care il vede din tribune.

H2H & Info Brighton – Tottenham

  • Tottenham s-a impus in 4 din ultimele 5 confruntari directe.
  • Brighton este neinvinsa pe teren propriu in ultimele 8 partide oficiale.
  • Tottenham a reusit sa marcheze in precedentele 19 deplasari oficiale.

Echipe probabile Brighton – Tottenham

Brighton: Verbruggen; Hinshelwood, Van Hecke, Dunk, Igor; Baleba, Gilmour; Adingra, Gross, Buonanotte; Ferguson

Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Davies, Udogie; Skipp, Sarr; Johnson, Kulusevski, Son; Richarlison

Birghton si Tottenham sunt doua cluburi ce obisnuiesc sa se avante in atac si fac constant spectacol. „Pescarusii” nu au amintiri placute din ultimele partide cu Spurs, dar spera sa se revanseze joi seara. Tottenham si-a regasit ritmul dupa o perioada de „seceta”, iar in ultimele 3 confruntari a obtinut maximul de puncte. Drept urmare, vom evita pariurile pe „soliste” si mizam pe o intalnire bogata in numarul ocaziilor. Asadar, optam pentru cel putin 10 cornere joi seara, selectie in cota 1.60 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Joi 21:30 Brighton – Tottenham
peste 9.5 cornere: Cota 1.60 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu