Arsenal – West Ham, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 28.12.2023

Arsenal – West Ham

se va disputa joi, 28 decembrie, incepand cu ora 22:15 în cadrul etapei a 19-a din Premier League. Partida se va juca pe „Emirates Stadium” din Londra.

Arsenal – West Ham

1.34  5.10  9.25 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Arsenal ocupa prima pozitie in clasamentul din Premier League cu 40 de puncte acumulate in cele 18 runde. „Tunarii” se afla la distanta minima de Liverpool si Aston Villa, iar Tottenham si Manchester City se apropie vertiginos. Trupa condusa de Mikel Arteta se regaseste pe prima treapta a clasamentului pentru al doilea sezon consecutiv de „Boxing Day”. Arsenal are o medie de doua goluri inscrise pe meci in actuala campanie interna, iar Bukayo Saka a contribuit decisiv la 11 reusite. Gazdele au impresionat si in Liga Campionilor, competitie in cadrul careia au reusit sa avanseze in optimile de finala. „Tunarii” o vor intalni pe FC Porto si au prima sansa la calificarea in „sferturi”. Jurrien Timber, Fabio Vieira, Thomas Partey si Takehiro Tomiyasu rateaza duelul de la jumatatea saptamanii din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Arsenal – West Ham

West Ham United ocupa pozitia a 6-a in clasamentul din Premier League. Castigatoarea Conference League din sezonul precedent a inregistrat 30 de puncte in competitia interna. „Ciocanarii” impresioneaza pe faza ofensiva, insa intampina carente serioase in aparare cu 30 de goluri „incasate” in doar 18 meciuri. Trupa condusa de scotianul David Moyes a izbutit si calificarea in optimile de finala ale Europa League, insa adversara este deocamdata necunoscuta. Formatia vizitatoare a invins-o pe Manchester United in runda anterioara (2-0) si porneste increzatoare inaintea derby-ului local cu Arsenal. Jamaicanul Michail Antonio ramane unicul fotbalist indisponibil al oaspetilor din cauza unei accidentari la genunchi.

H2H & Info Arsenal – West Ham

  • Ultimele 3 confruntari directe s-au incheiat cu 4 schimbari ale tabelei.
  • West Ham este neinvinsa in ultimele doua meciuri directe.
  • Arsenal a inregistrat 10 victorii si doua remize in cele 12 partide disputate pe teren propriu in acest sezon.

Echipe probabile Arsenal – West Ham

Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Jesus, Martinelli

West Ham United: Areola; Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson; Soucek, Alvarez; Kudus, Ward-Prowse, Paqueta; Bowen

Arsenal porneste favorita in duelul de joi seara, dar West Ham nu poate fi un club de neglijat. „Ciocanarii” au pus mari probleme granzilor din Premier League in ultimele sezoane. De altfel, trupa condusa de David Moyes se lupta constant pentru calificarea in cupele europene, performanta reusita si in acest sezon gratie cuceririi trofeului Conference League. Asadar, mizam pe o intalnire spectaculoasa pe „Emirates”, intre doua cluburi care nu au ramas datoare spectacolului in prima parte a acestui sezon. Drept urmare, mizam pe cel putin un gol inscris in fiecare repriza, selectie in cota 1.53 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Joi 22:15 Arsenal – West Ham
gol marcat in ambele reprize: Cota 1.53 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu