Al Riyadh – Damac, Ponturi Pariuri Fotbal Arabia Saudita, 28.12.2023

Al Riyadh – Damac

se va disputa joi, 28 decembrie, incepand cu ora 17:00 în cadrul etapei a 19-a din prima Liga a Arabiei Saudite. Partida se va juca pe „Prince Faisal bin Fahd Stadium” din Riyadh.

Al Riyadh – Damac

4.10  3.75  1.78 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Al Riyadh ocupa pozitia a 16-a in clasamentul Arabiei Saudite. Gazdele au inregistrat doar 16 puncte in cadrul celor 18 etape si se afla pe loc retrogradabil. Trupa antrenata de Odair Hellmann a ajuns la 3 infrangeri consecutive in competitia interna, iar lucrurile se complica de la o etapa la alta. Ultimul esec suferit de al Riyadh a fost inregistrat in deplasarea de la Al Wehda (1-3). Alin Tosca, international roman, face parte din lotul gazdelor. Fostul jucator al FCSB n-a mai evoluat de la inceputul lunii noiembrie, perioada in care a fost rezerva neutilizata.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Al Riyadh – Damac

Damac impresioneaza in campionatul Arabiei Saudite si se afla pe locul al 5-lea in clasament. Echipa antrenata de Cosmin Contra are o serie fabuloasa de 5 victorii consecutive gratie careia a avansat in ierarhie. Evidentiem faptul ca Damac are un avans de doua puncte in fata campioanei en-titre, Al-Ittihad, dar si a altor cluburi mult mai bine cotate. Nicolae Stanciu este cel mai valoros jucator din tabara vizitatorilor, valoarea sa de piata fiind de 5.2 milioane de euro. Romanul a inscris 3 goluri si a „livrat” alte 5 pase decisive in acest sezon din Arabia Saudita.

H2H & Info Al Riyadh – Damac

  • Damac s-a impus in ultimele 5 partide din campionat.
  • Precedentele 5 confruntari directe au fost „GG”.

Echipe probabile Al Riyadh – Damac

Al Riyadh: Campana; Al Khaibari, Asiri, Arslanagic, Al Shuwayyi; Musona, Toure, Ndong; Gray, Al Abbas, Al Shehri

Damac: Al Mahasneh; Faqihi, Chafai, Bedrane, Al Anazi; Antolic, Hamed, Stanciu; Al Zain, Al Shahrani, N’Koudou.

Al Riyadh se afla in zona inferioara a ierarhiei din Arabia Saudite si este in pericol de retrogradare. De partea opusa, Damac a impresionat in ultima perioada si a reusit un avans considerabil in clasament. Trupa condusa de Cosmin Contra se descurca excelent pe faza ofensiva, insa continua sa aiba probleme in aparare. Astfel, mizam pe o intalnire spectaculoasa disputata joi, in care gazdele vor incerca sa se indeparteze de zona „rosie”, in timp ce vizitatorii vor dori sa mentina seria victoriilor.

Ponturi pariuri fotbal » Joi 17:00 Al Riyadh – Damac
gol marcat in ambele reprize: Cota 1.70 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu