Galatasaray – Fenerbahce, Ponturi Pariuri Fotbal Supercupa Turciei, 29.12.2023

Galatasaray – Fenerbahce

se va disputa vineri, 29 decembrie, incepand cu ora 19:45 în cadrul Supercupei Turciei. Partida se va juca pe „KSU Stadium” din Riyadh.

Galatasaray – Fenerbahce

2.40  3.40  2.95 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Galatasaray s-a calificat in Supercupa Turciei din postura de castigatoare a Superligii Turciei. „Leii” au inregistrat 44 de puncte in cele 17 etape ale actualei editii si se afla la egalitate de puncte cu Fenerbahce. Echipa antrenata de Okan Buruk a reusit calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League, dar turcii ar fi putut profita de pasii gresiti ai lui Manchester United. Ultimul meci al Galatei a fost disputat impotriva lui Fenerbahce, adversara pe care o va intalni si vineri seara la Riyadh. Meciul a fost unul tensionat, dar sarac in numarul ocaziilor, ceea ce preconizam ca s-ar putea intampla si in Supercupa.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Galatasaray – Fenerbahce

Fenerbahce a cucerit Cupa Turciei in sezonul anterior dupa succesul inregistrat in fata lui Basaksehir (2-0). Clubul din Istanbul a incheiat la 8 lungimi in spatele Galatei in Superliga si a avut parte de o campanie solicitanta in Conference League. Trupa condusa de Ismail Kartal a reusit sa castige grupa H din Conference League si s-a calificat direct in optimile de finala ale competitiei. Fenerbahce a avut o serie de 4 victorii consecutive dar a fost intrerupta de Galatasaray in weekendul precedent. Partida a fost una in care nervii au depasit limitele, dar arbitrul Kardesler nu a aratat vreun cartonas rosu. De altfel, tabela a ramas neschimbata, iar unicul sut pe poarta al partidei i-a apartinut lui Fenerbahce.

H2H & Info Galatasaray – Fenerbahce

  • Duelul direct disputat pe data de 24 decembrie s-a incheiat fara goluri.
  • Galatasaray n-a mai castigat Supercupa Turciei din anul 2019.
  • Fenerbahce n-a mai cucerit Supercupa Turciei din anul 2014.

Echipe probabile Galatasaray – Fenerbahce

Galatasaray: Muslera; Yilmaz, Bardakci, Nelsson, Boey; Torreira, Demirbay; Akturkoglu, Mertens, Ziyech; Icardi.

Fenerbahce: Livakovic; Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Kadioglu; Crespo, Kahveci; Under, Szymanski, Tadic; Dzeko.

Supercupa Turciei se va disputa la Riyadh, departe de vacarmul realizat de suporterii din Istanbul. Chiar si asa, ultrasii vor face deplasarea in Arabia Saudita, iar stadionul de 25.000 de locuri ar trebui sa fie ocupat la capacitate maxima. Preconizam ca partida va fi una echilibrata, precum intalnirea precedenta disputata in weekend, cand doar Fenerbahce a reusit sa incadreze un sut pe spatiul portii adverse. Asadar, consideram ca ambii antrenori vor trata cu precautie jocul, fapt pentru care mizam pe selectia „PSF X” in cota 1.65 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Vineri 19:45 Galatasaray – Fenerbahce
pauza sau final X: Cota 1.65 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu