Ipswich – QPR, Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 29.12.2023

Ipswich – QPR

se va disputa vineri, 29 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul rundei a 25-a din Championship. Partida se va juca pe „Portman Road” din Ipswich.

Ipswich – QPR

1.45  4.70  6.60 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ipswich ocupa pozitia secunda in clasamentul din Championship cu un total de 53 de puncte acumulate in cele 24 de etape. Nou-promovata n-a reusit sa castige in ultimele 3 runde, dar a remizat cu liderul Leicester in ultimul meci oficial (1-1). Echipa antrenata de Kieran McKenna reuseste sa mentina cele 5 puncte distanta fata de Southampton, dar „sfintii” se apropie vertiginos de primele doua locuri. Conor Chaplin si Nathan Broadhead sunt golgheterii gazdelor in campania curenta, dupa ce ambii jucatori au inscris de cate 8 ori. Evidentiem faptul ca Ipswich, alaturi de liderul Leicester, au cele mai puternice atacuri din Championship.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Ipswich – QPR

Queens Park Rangers ocupa locul al 22-lea in ierarhia din Championship. Oaspetii au inregistrat doar 20 de puncte in cele 24 de etape si se afla la 5 lungimi in urma lui Huddersfield. Marti Cifuentes a preluat echipa la finalul lunii octombrie, dar n-a izbutit sa aduca rezultatele sperate de conducere. Formatia vizitatoare a pierdut ultimele 3 confruntari disputate in Championship, iar echipa nici macar n-a marcat in 3 din precedentele 4 meciuri oficiale. Situatia lui QPR ramane una complicata, iar oaspetii vor incheia anul 2023 pe loc retrogradabil, indiferent de ce se va intampla vineri seara. Colback si Fox sunt indisponibilii lui QPR pentru deplasarea de la Ipswich.

H2H & Info Ipswich – QPR

  • QPR a obtinut un singur punct in ultimele 4 partide din Championship.
  • Ipswich s-a impus in ultimul meci direct (1-0).
  • QPR n-a mai invins-o pe Ipswich din anul 2018.

Echipe probabile Ipswich – QPR

Ipswich: Hladky; Clarke, Woolfenden, Burgess, Williams; Morsy, Luongo; Hutchinson, Chaplin, Broadhead; Jackson

QPR: Begovic; Kakay, Dunne, Clarke-Salter, Cannon; Paal, Field, Dozzell; Willock, Dykes, Chair

Ipswich este o nou-promovata, dar a impresionat in actuala editie din Championship. Gazdele spera la revenirea in Premier League dupa o pauza de peste doua decenii. Echipa se mentine in zona superioara a clasamentului, iar remiza cu Leicester pastreaza avansul de 5 puncte fata de urmatoarea clasata. Chiar si asa, Ipswich n-a izbutit sa castige in ultimele 3 etape, iar duelul cu QPR este oportun pentru a stopa seria negativa. Oaspetii traverseaza o perioada dezastruoasa, iar noul manager pare ca n-a reusit sa lege sinapsele in jocul echipei.

Ponturi pariuri fotbal » Vineri 21:45 Ipswich – QPR
Ipswich castiga: Cota 1.45 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu