Sorribes Tormo – Haddad Maia, Ponturi Pariuri Tenis United Cup, 29.12.2023

Sorribes Tormo - Haddad Maia

Sorribes Tormo vs Haddad Maia

Sara Sorribes Tormo si Beatriz Haddad Maia se intalnesc intr-o partida din cadrul duelului Spania – Brazilia, de la United Cup. Confruntarea se va disputa vineri, nu inainte de ora 05:30. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Sezonul de tenis incepe in Australia. La United Cup avem o competitie extrem de interesanta, care se disputa dupa un format special. La start se prezinta 18 echipe, iar primul duel este cel dintre Spania si Brazilia. O intalnire dintre doua tari se decide dupa trei meciuri, unul de simplu masculin, unul de simplu feminin si unul de dublu mixt.

Noi ne indreptam atentia catre confruntarea dintre Sara Sorribes Tormo si Beatriz Haddad Maia. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de cinci ori pana in prezent. In 2023, cele doua s-au intalnit in 8-imile de finala de la Roland Garros. Beatriz s-a impus in acel duel cu scorul de 6-7, 6-3, 7-5.

Ambele au aratat bine in sezonul precedent. Sorribes Tormo a avut un bilant de 29 de victorii si 17 infrangeri, cu titlu WTA cucerit la Cleveland (hard). Haddad Maia a avut si ea un titlu WTA cucerit in 2023, cel de la Zhuhai (hard). Bilantul sau a fost de 37 de victorii si 22 infrangeri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizam pe favorita

Chiar daca are doua titluri WTA cucerite pe hard, Sorribes Tormo nu impresioneaza pe aceasta suprafata. Aceasta poseda un stil extrem de pasiv, care o transforma intr-o victima atunci cand intalneste o adversara agresiva. Haddad Maia nu are cel mai ofensiv tenis din circuitul feminin, insa are armele necesare pentru a se impuna in fata unei jucatoare ca Sorribes Tormo. Mizam pe victoria favoritei.

H2H & info

Pariuri tenis » Vineri 05:30 Sara Sorribes Tormo – Beatriz Haddad Maia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Victorie Haddad Maia (inclusiv prelungiri) – Cota 1.40 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu