Manchester City – Sheffield United, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 30.12.2023

Manchester City - Sheffield United

Manchester City vs Sheffield United

Manchester City si Sheffield United se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 20 din Premier League. Confruntarea se va disputa sambata, de la ora 17:00, pe Etihad Stadium. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cea mai valoroasa echipa din Premier League primeste vizita „lanternei rosii”. Manchester City se prezinta la acest duel dupa succesul obtinut la Everton, cu scorul de 3-1, partida in care „cetatenii” au fost condusi la pauza. A fost a 3-a victorie la rand pentru City, precedentele doua fiind obtinute la Campionatul Mondial al Cluburilor, 3-0 cu Urawa si 4-0 cu Fluminense.

In Premier League, trupa lui Pep Guardiola se claseaza doar pe pozitia a 4-a, fiind la cinci puncte in spatele liderului Liverpool si la trei de Arsenal. Totusi, cei de la City au un meci in plus de jucat fata de echipa lui Jurgen Klopp.

Despre Sheffield United nu sunt prea multe de spus. Echipa lui Chris Wilder este cea mai slaba formatie din acest sezon si se afla la sapte puncte de locurile care o mentin in Premier League. De asemenea, Sheffield detine cel mai slab atac (15), dar si cea mai modesta aparare (47). Un alt capitol la care este cea mai slaba din campionat este cel al deplasarilor. Sheffield United este singura echipa din acest sezon care nu a reusit sa se impuna in deplasare. Totusi, in ultimul meci jucat pe teren strain a reusit sa produca o surpriza, remiza obtinuta pe terenul celor de la Aston Villa, a 3-a clasata din Premier League, cu scorul de 1-1.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Meci de antrenament pentru gazde

Surpriza este exclusa in acest duel, in special datorita formei pe care gazdele o traverseaza. Chiar si fara jucatori precum Kevin De Bruyne sau Erling Haaland, Manchester City are suficienta calitate pentru a marca de minim trei ori in poarta celor de la Sheffield United. In turul acestui sezon, „cetatenii” s-au impus cu scorul de 2-1 pe Bramall Lane.

H2H & info

Echipe probabile

Manchester City: Ederson – Walker, Akanji, Dias, Ake – Lewis, Rodri – Bernardo, Foden, Grealish – Alvarez;
Sheffield United: Foderingham – Bogle, Baldock, Robinson, Trusty, Lowe – Souza, Norwood, Brooks – Archer, McBurnie;

Pariuri fotbal » Sambata 17:00 Manchester City – Sheffield United
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Gazdele marcheaza peste 2,5 goluri – Cota 1.50 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu