Al Taee – Al Ittihad, Ponturi Pariuri Fotbal Arabia Saudita, 30.12.2023

Al Taee – Al Ittihad

se va disputa sambata, 30 decembrie, incepand cu ora 17:00 în cadrul etapei a 19-a din prima Liga a Arabiei Saudite. Partida se va juca pe „Prince Abdul Aziz bin Masaad Stadium” din Ha’Il.

Al Taee – Al Ittihad

4.00  4.10  1.75 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Al Taee ocupa pozitia a 15-a in clasamentul campionatului din Arabia Saudita. Echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a acumulat doar 17 puncte in primele 18 runde si se afla la o distanta minima de prima pozitie retrogradabila. Gazdele au o serie de 3 infrangeri consecutive in competitia interna, iar situatia poate deveni complicata pentru fostul antrenor al lui FCSB si al Craiovei. Andrei Cordea a fost transferat de Al Taee in acest an, iar romanul a inscris un gol si a „livrat” alte 3 pase decisive. Prestatiile sale au fost inconstante in ultima perioada, fapt pentru care Reghecampf l-a lasat si pe banca de rezerve. Lotul lui Al Taee este cotat la doar 16 milioane de euro pe Transfermarkt si se numara printre cele mai slabe din Arabia Saudita.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Al Taee – Al Ittihad

Al Ittihad este detinatoarea trofeului din Arabia Saudita. Oaspetii au inceput modest actuala editie si au sanse infime de a repeta performanta sezonului anterior. Echipa se regaseste pe locul al 6-lea in clasament cu un total de doar 28 de puncte acumulate in 18 confruntari. Astfel, formatia vizitatoare are de recuperat un handicap de 22 puncte fata de liderul Al-Hilal. Trupa oaspete a fost preluata de Marcelo Gallardo dupa plecarea lui Nuno Espirito Santo. Argentinianul n-a reusit sa aduca rezultatele sperate de conducere, iar „galbenii” au 3 esecuri consecutive in campionat. Ultima infrangere a avut loc pe teren propriu in fata lui Al Nassr (2-5), meci in care Fabinho a primit un cartonas rosu si va fi suspendat.

H2H & Info Al Taee – Al Ittihad

  • Ambele cluburi au pierdut ultimele 3 partide oficiale.
  • Al Ittihad a castigat precedentele 3 confruntari directe.

Echipe probabile Al Taee – Al Ittihad

Al Taee: Braga; Majrashi, Roco, Alnakhli, Al Toiawy; Misidjan, Al-Qunaian, Bauer, Semedo, Cordea; Dugandzic.

Al Ittihad: Al Muaiouf; Al Sahafi, Sharahili, Kadesh, Al Hawsawi; Kante, Al Ghamdi; Romarinho, Mahdallah, Coronado; Benzema.

Al Ittihad porneste cu prima sansa in deplasarea de la Ha’Il gratie lotului bun de care beneficiaza. Formatia oaspete a pierdut ultimele 3 partide din campionat, dar si Al Taee are 3 esecuri consecutive. Laurentiu Reghecampf a reusit sa-l aduca pe golgheterul din Superliga, Dugandzic, la echipa sa, insa croatul a inscris doar o data in cele 12 partide. De altfel, Andrei Cordea nu are prestatiile dorite de Reghe, iar situatia noului sau club este complicata. Meciul de sambata se anunta a fi unul incrancenat in care ambele cluburi vor tinti victoria pentru a depasi pasa proasta. Astfel, mizam pe cel putin 3 schimbari ale tabelei, pariu in cota 1.55 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 17:00 Al Taee – Al Ittihad
peste 2.5 goluri: Cota 1.55 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu