Juventus – AS Roma, Ponturi Pariuri Fotbal Serie A, 30.12.2023

juventus - as roma

Juventus – AS Roma

se va disputa sambata, 30 decembrie, incepand cu ora 21:45 în cadrul etapei a 18-a din Serie A. Partida se va juca pe „Allianz Stadium” din Torino.

Juventus – AS Roma

2.10  3.05  4.15 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Juventus ocupa pozitia secunda in clasamentul din Serie A gratie celor 40 de puncte acumulate in 17 etape. Torinezii n-au participat in cupele europene in acest sezon din cauza depunctarii suferite in campania precedenta. Echipa antrenata de Massimiliano Allegri nu a pierdut pe teren propriu in acest sezon, iar din cele 8 partide a castigat 6. De altfel, juventinii au o serie de invincibilitate de 12 partide, iar ultimul esec a avut loc in deplasarea de la Sassuolo din data de 23 septembrie. Gazdele au invins-o pe Frosinone in precedentul meci oficial si pun presiune constanta pe liderul Inter Milano aflat la 4 puncte distanta. Moise Kean, Alex Sandro si Mattia De Sciglio sunt indisponibili pentru meciul din weekend din cauza accidentarilor. In plus, Paul Pogba si Nicolo Fagioli sunt suspendati pe termen lung.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Juventus – AS Roma

AS Roma se afla pe locul al 6-lea in ierarhia din Serie A cu un total de 28 de puncte acumulate in cele 17 partide. Trupa antrenata de Jose Mourinho are de recuperat un handicap de 16 puncte fata de liderul Inter Milano, dar se afla la 3 lungimi distanta de pozitia a 4-a ce asigura participarea in grupele Ligii Campionilor. Oaspetii s-au calificat in saisprezecimile de finala ale Europa League unde se vor duela cu Feyenoord. Romanii au nevoie de puncte importanta pana la duelul din luna februarie pentru a-si asigura prezenta in grupele UCL. Tammy Abraham, Kumbulla si Smalling vor lipsi in weekend din cauza accidentarilor. Mai mult, Aouar, Dybala si Spinazzola raman incerti.

H2H & Info Juventus – AS Roma

  • Juventus a inregistrat 9 victorii si 3 remize in ultimele 12 partide din Serie A.
  • Juventus este neinvinsa pe teren propriu in acest sezon.
  • AS Roma a castigat o singura data in precedentele 6 deplasari oficiale.

Echipe probabile Juventus – AS Roma

Juventus: Szczesny; Gatti, Bremer, Danilo; McKennie, Miretti, Locatelli, Rabiot, Kostic; Chiesa, Vlahovic

AS Roma: Patricio; Mancini, Llorente, Ndicka; Kristensen, Cristante, Paredes, Bove, Zalewski; El Shaarawy; Lukaku

Simone Sozza, arbitru in varsta de 36 de ani, va oficializa duelul dintre Juventus si AS Roma. Ultimul meci arbitrat de acesta a avut loc intre Pisa si Ascoli in Serie B, partida in care „centralul” a aratat 8 cartonase galbene. Precedenta confruntare din Serie A in care Sozza a fost arbitru s-a incheiat cu 9 cartonase galbene si unul rosu. Astfel, suntem de parere ca cea mai mai buna selectie pentru derby-ul de sambata va viza numarul cartonaselor. Duelul dintre Juventus si AS Roma se anunta a fi unul tensionat, ambele cluburi avand in componenta jucatori temperamentali. In concluzie, mizam pe cel putin 6 cartonase aratate de Sozza, arbitru ce prefera sa tina meciul in frau si sa nu isi complice partidele conduse de la centru.

Ponturi pariuri fotbal » Sambata 21:45 Juventus – AS Roma
peste 5.5 cartonase: Cota 1.70 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu