West Ham vs Brighton, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 02.01.2024

West Ham vs Brighton

se va disputa marți, 2 ianuarie, incepand cu ora 21:30 în etapa a 20-a din Premier League. West Ham vs Brighton se va juca pe London Stadium din Londra.

În turul campionatului, West Ham s-a impus cu 3-1 chiar în fieful adversarei. De punctat este faptul că a fost prima victorie a londonezilor în meciurile directe după o perioadă de 12 meciuri în care pescărușii erau neînvinși în fața ciocănarilor.

<strong>West Ham</strong>

West Ham

-
<strong>Brighton</strong>

Brighton

2.50 3.75 2.70

Pariaza acum

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 500 RON+ 300 ROTIRI GRATUITE

Echipa gazdã vine după succesul surprinzător obținut pe Emirates cu 2-0. Arsenal a dominat partida având o posesie de 74% și 30 de ocazii de gol. Totuși, golurile au fost marcate de ciocănari, prin Tomas Soucek în minutul 13 și Konstantinos Mavropanos în minutul 55. Ba mai mult, echipa lui David Moyes a ratat și o lovitură de pedeapsă prin Said Benrahma în al 6-lea minut de prelungiri.

A fost a treia victorie la rând în Premier League pentru West Ham, care în precedentele două runde a trecut de Manchester United cu 2-0 și de Wolves cu 3-0. Ba mai mult, ciocănarii au 6 victorii, o remiză și doar o înfrângere în ultimele 8 etape. În urma acestui parcurs bun, formația lui David Moyes începe această etapă pe locul al 6-lea cu un total de 33 de puncte, fiind la doar 4 lungimi distanță de top 4.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Brighton a încasat cel puțin un gol în fiecare din cele 9 deplasări din acest sezon de Premier League

De partea cealaltă, gruparea vizitatoare vine după un succes categoric obținut pe teren propriu, 4-2 cu Tottenham. Pescărușii au marcat de două ori în primele 23 de minute prin Hinshelwood și Joao Pedro. Apoi, Estupinan și din nou Joao Pedro au făcut ca tabela să arăte 4-0 în minutul 75. Veliz și Davies au marcat pe final pentru Spurs și au stabilit scorul final, 4-2.

Pentru echipa lui Roberto De Zerbi, a fost una dintre cele mai bune partide din acest sezon. Acest rezultat a pus capăt unei serii de 3 runde fără victorie, perioadă în care a remizat cu Crystal Palace și Burnley și a pierdut cu Arsenal. Astfel, cu un total de 30 de puncte, pescărușii încep această rundă pe locul al 8-lea, la trei lungimi distanță de adversara dina această partidă care ocupă poziția a 6-a.

H2H & Info West Ham vs Brighton

Echipe probabile

West Ham: Areola; Coufal, Ogbonna, Mavropanos, Emerson; Soucek, Alvarez; Kudus, Ward-Prowse, Benrahma; Bowen
Brighton: Verbruggen; Milner, Hinshelwood, Van Hecke, Estupinan; Gross, Gilmour, Baleba; Lallana; Ferguson, Pedro

Sunt două grupări de valoare apropiată și două echipe care iși creează cu ușurință oportunități de a marca. În aceste condiții, mizăm pe un meci cu cel puțin 25 de șuturi (pe poartă, pe lângă poartă, blocate). Această selecție o găsim în oferta Unibet.

<strong>West Ham</strong>

West Ham

-
<strong>Brighton</strong>

Brighton

Peste 24.5 șuturi (pe poartă, pe lângă poartă, blocate)

COTA 1.66
Pariaza acum

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Unibet

D. 2164/28.08.2015

PARIU FĂRĂ RISC 100% PÂNĂ LA 500 RON+ 300 ROTIRI GRATUITE

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu