Swiatek – Haddad Maia, Ponturi Pariuri Tenis United Cup, 30.12.2023

Swiatek - Haddad Maia

Swiatek vs Haddad Maia

Iga Swiatek si Beatriz Haddad Maia se intalnesc intr-o partida din cadrul duelului Polonia – Brazilia, de la United Cup. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 11:00. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Iga Swiatek vine dupa un alt sezon impresionant. In 2023, poloneza si-a trecut in cont sase titluri de simplu, Doha (hard), Stuttgart (zgura, sala), Roland Garros (zgura), Varsovia (hard), Beijing (hard) si Turneul Campioanelor (hard). De asemenea, Iga a mai jucat o finala la Dubai, dar si un sfert de finala la Wimbledon.

De partea cealalta, Haddad Maia a castigat un singur titlu WTA de simplu in sezonul precedent. Acesta a venit la Zhuhai (hard), acolo unde Beatriz si-a trecut in cont al 3-lea titlu de simplu ale carierei. Precedentele doua au fost cucerite in 2022, ambele pe zgura. Pe langa titlul din China, sportiva din Brazilia a obtinut si prima calificare a carierei intr-o semifinala de turneu major in proba de simplu. Acest lucru s-a intamplat la Roland Garros, acolo unde a fost invinsa chiar de catre Swiatek, cu scorul de 6-2, 7-6.

Swiatek si Haddad Maia s-au mai intalnit in 2022, la Toronto (hard), acolo unde jucatoarea din Brazilia s-a impus cu 6-4, 3-6, 7-5.

In primul meci e la United Cup, Beatriz Haddad Maia a reusit sa o invinga pe Sara Sorribes Tormo (48 WTA), cu scorul de 7-6, 6-2.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Victorie clara pentru favorita

Iga Swiatek a jucat doua partide de pregatire la World Tennis League, acolo unde a castigat setul disputat in fata Elenei Rybakina, insa l-a pierdut pe cel jucat impotriva Arynei Sabalenka. Agresivitatea polonezei face diferenta in majoritatea partidelor pe care le disputa. Haddad Maia detine un stil de joc destul de pasiv, unul cu care este greu sa puna in dificultate o adversara de talia lui Swiatek. Mizam pe o victorie rapida pentru poloneza.

H2H & info

Pariuri tenis » Sambata 11:00 Iga Swiatek – Beatriz Haddad Maia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Scor corect 2-0 Swiatek – Cota 1.44 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu