Connah’s – TNS, Ponturi Pariuri Fotbal Tara Galilor, 31.12.2023

Connah’s – TNS

se va disputa duminica, 31 decembrie, incepand cu ora 16:30 în cadrul etapei a 21-a din Cymru Premier. Partida se va juca pe „Essity Stadium” din Flint.

Connah’s – TNS

4.45  3.95  1.65 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Connah’s Quai Nomads ocupa pozitia secunda in clasamentul din Cymru Premier. Gazdele au inregistrat 44 de puncte in cadrul celor 20 runde asigurandu-si prezenta in play-off. Diferenta dintre Connah’s si liderul TNS este de 9 lungimi, fapt pentru care cucerirea trofeului pare un vis greu de atins. Echipa este antrenata de Neil Gibson, iar intregul lot este cotat la 1.54 milioane de euro pe Transfermarkt. Evidentiem faptul ca trupa gazda are o medie de aproape 3 goluri marcate pe meci in acest sezon, depasita la acest capitol doar de liderul The New Saints.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Connah’s – TNS

The New Saints a castigat 10 din precedentele 12 editii din Cymru Premier. Formatia vizitatoare domina autoritar si acest sezon cu un total de 53 de puncte acumulate in 19 etape. Oaspetii sunt neinvinsi in competitia interna, dar au „bifat” doua rezultate de egalitate. Echipa vizitatoare a inscris 62 de goluri in cele 19 partide si are cea mai puternica ofensiva din Tara Galilor. Lotul intregului club este evaluat la 2.58 milioane de euro pe Transfermarkt, iar atacantul Declan McManus este cel mai valoros jucator. Evidentiem faptul ca TNS n-a mai pierdut un meci oficial din data de 1 august, cand ceda in fata lui Hesperange in preliminariile Conference League.

H2H & Info Connah’s – TNS

  • TNS s-a impus in ultimele 3 confruntari directe.
  • Connah’s n-a mai invins-o pe TNS din anul 2021.
  • TNS a inscris de 14 ori in ultimele 3 meciuri directe.

Echipe probabile Connah’s – TNS

(in curand)

Duelul dintre Connah’s si TNS ar trebui sa livreze spectacol. Gazdele sunt singurele care pus presiune pe lider, desi se afla la 9 puncte distanta si au un meci mai mult disputat. Connah’s a reusit sa o detroneze pe TNS in doua din ultimele 12 editii ale Cymru Premier, dar misiunea din campania curenta este una dificila. Totusi, preconizam un meci spectaculos in confruntarea directa, tinand cont ca se vor duela cele mai solide ofensive din Tara Galilor. Astfel, mizam pe cel putin 3 schimbari ale tabelei, pariu in cota 1.60 pe Betano.

Ponturi pariuri fotbal » Duminica 16:30 Connah’s – TNS
peste 2.5 goluri: Cota 1.60 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu