Tottenham – Bournemouth, Ponturi Pariuri Fotbal Premier League, 31.12.2023

Tottenham - Bournemouth

Tottenham vs Bournemouth

Tottenham si Bournemouth se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 20 din Premier League. Confruntarea se va disputa duminica, de la ora 16:00, pe Tottenham Hotspur Stadium. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Tottenham se prezinta la duelul cu Bournemouth dupa infrangerea categorica de la Brighton. Echipa lui Ange Postecoglou a cedat cu scorul de 2-4, asta dupa ce a fost condusa cu 4-0 dupa 75 de minute. A fost a doua infrangere suferita de Spurs in ultimele patru deplasari.

Mult mai buna este forma de moment a celor de la Bournemouth, care se indreapta din ce in ce mai mult catre mentinerea in Premier League. A 12-a clasata este neinvinsa in ultimele sapte partide, sase dintre acestea fiind castigate. In aceasta perioada, Bournemouth a intalnit formatii precum Newcastle (2-0), Manchester United (3-0) sau Aston Villa (2-2). De asemenea, in ultimele trei etape a marcat cate trei goluri.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Spectacolul nu ar trebui sa lipseasca

Tottenham ramane una dintre cele mai spectaculoase echipe din Premier League, iar acest lucru s-a vazut si in deplasarea de la Brighton. In acest sezon, partidele celor de la Spurs ofera, in medie, 11.84 cornere pe meci, 11.61 fiind media in disputele celor de la Bournemouth. Mizam pe un duel cu minim 11 lovituri de la coltul terenului.

H2H & info

Echipe probabile

Tottenham: Vicario – Porro, Emerson, Davies, Udogie – Skipp, Sarr – Johnson, Lo Celso, Son – Richarlison;
Bournemouth: Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kerkez – Christie, Scott – Semenyo, Kluivert, Tavernier – Solanke;

Pariuri fotbal » Duminica 16:00 Tottenham – Bournemouth
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 10,5 cornere – Cota 1.60 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu