Leicester – Huddersfield: Ponturi Pariuri Fotbal Championship, 01.01.2024 »»

Leicester – Huddersfield

va avea loc luni, 1 ianuarie, ora 17:00, pe „King Power Stadium”. Partida va conta pentru etapa 26 din Championship, prima programată în 2024. În tur, Leicester s-a impus la limită, scor 1-0.

Urmărește live meciurile pe Livescore Pariuri1x2.ro.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Duelul de pe „King Power Stadium” se anunță a fi unul facil pentru Leicester, formație care conduce detașat Championship. Cu 64 de puncte, aflată la opt lungimi de a doua clasată și la 11 de Southamton. Cu acest parcurs, trupa lui Enzo Maresca se îndreaptă spre Premier League.

Runda precedentă, ultima jucată în 2023, Leicester s-a impus mai clar decât o arată scorul la Cardiff, 2-0, bifând astfel a 20-a victorie stagională. În celelalte cinci partide susținute în acest campionat, Leicester a înregistrat două remize și a suferit trei eșecuri. Ultimul dintre acestea datează din 11.11.2023 din deplasare cu Middlesbrough, sor 1-0. De la această înfrângere, Leicester a susținut 9 meciuri în Championship bifând 7 victorii și două remize. Cu 50 de goluri marcate și 17 goluri primite, echipa lui Maresca are cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din campionat.

Huddersfield luptă pentru salvarea de la retrogradare!

De partea cealaltă, Huddersfield are ca obiectiv în acest sezon evitarea retrogradării. Cu 25 de puncte acumulate, echipa pregătită de Darren Moore ocupă locul 21, fiind prima aflată deasupra liniei retrogradării, distanța de QPR, echipă aflată pe locul 22 fiind de patru lungimi. Runda precedentă, Huddersfield a fost întrecută pe teren propriu de Middlesbrough cu 2-1, rămânând cu un singur succes în ultimele șapte meciuri din campionat, seria cuprinzând trei remize și trei eșecuri.

Șansele să asistăm la o surpriză pe „King Power Stadium” sunt reduse, diferența de valoare dintre cele două formații fiind net în favoarea gazdelor. Leicester are de altfel și avantajul moral dat de „directe”, fiind neînvinsă în ultimele șapte dispute, în care s-a impus de șase ori, un duel terminându-se nedecis.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik TokTelegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Echipe probabile: Leicester – Huddersfield

Leicester: Mads Hermansen, Ricardo Pereira, Wout Faes, Jannik Vestergaard, James Justin, Harry Winks, Wilfred Ndidi, Issahaku Fatawu, Kiernan Dewsbury-Hall, Stephy Mavididi, Patson Daka.

Huddersfield: Jacob Chapman, Tom Lees, Yuta Nakayama, Michal Helik, David Kasumu, Ben Wiles, Jack Rudoni, Rarmani Edmonds-Green, Jaheim Headley, Josh Koroma, Sorba Thomas.

Pentru Biletul Zilei dar și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră Ponturi de pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Superbet

D. 266/13.03.2024

Bonus 100% până la 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu