Lugo vs Celta Vigo B, Ponturi Pariuri Fotbal Primera Primera RFEF, 02.01.2024

Lugo vs Celta Vigo B

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 18 din Primera RFEF, al treilea eșalon al  fotbalului din Spania. Confruntarea se va disputa marți de la ora 20.00, pe Estadio Anxo Carro din Lugo.

.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Lugo este o formație aflată în prima jumătate a clasamentului, pe locul opt cu 26 de puncte. Gazdele trag speranțe să prindă măcar poziția a 6-a la finalul sezonului, ceea ce i-ar conferi șansa barajului pentru promovare. În ultimele cinci runde de campionat, gruparea din orășelul de aproximativ 100.000 de locuitori, a înregistrat două victorii, două înfrângeri și o remiză. Elevii antrenorului Alves Paulo practică un fotbal închis, 15 goluri înscrise și 16 primite, în 18 etape disputate.

De partea cealalta, Celta Vigo B este liderul din această serie a ligii a 3-a. Oaspeții au acumulat 35 de puncte și sunt principalii favoriți la promovarea în Segunda. De altfel, doar prima poziție asigură accederea directă în eșalonul doi al fotbalului spaniol. Lupta este una foarte strânsă, cel puțin patru formații fiind implicate. Oaspeții sunt într-o formă foarte bună, patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci partide de campionat. Cu 32 de goluri marcate, formația de tineret a celor de la Celta are de departe cel mai bun atac din această serie.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe goluri

Lugo marchează foarte greu dar primește la fel de greu goluri. În schimb, în fața gazdele se află echipa cu cel mai bun atac și cred că Lugo nu va rezista fără gol încasat. Oaspeții vin după cele trei puncte și asta înseamnă ca va trebui să neglijeze defensiva. Pronosticul meu pentru acest meci este peste 1.5 goluri.

H2H & info

  • Patru goluri a marcat Lugo  în ultimele cinci meciuri.
  • Zece goluri a marcat Celta Vigo B în ultimele cinci partide oficiale.
  • În ultima partidă directă oficială, Lugo a învins cu scorul de 3-0.

 

Pariuri fotbal » Marți 20:00 Lugo vs Celta Vigo B
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
peste 1.5 goluri – Cota 1.50 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu