Deportivo La Coruna vs Real Sociedad B, Ponturi Pariuri Fotbal Primera Division RFEF, 04.01.2024

Deportivo La Coruna vs Real Sociedad B

se intalnesc intr-o partida din cadrul etapei cu numarul 18 din Primera RFEF, al treilea eșalon al  fotbalului din Spania. Confruntarea se va disputa joi de la ora 20.00, pe EEstadio Riazor din La Coruna.

.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

„Super Depor” așa cum era poreclită echipa acum mai bine de 20 de ani este doar o amintire a acelei formații. Măcinată de probleme financiare, gruparea de pe Riazor a ajuns în eșalonul trei acolo unde se zbate în mediocritate. Gazdele sunt abia pe locul șapte cu 26 de puncte acumulate, departe de prima poziție, direct promovabilă în Segunda. La Coruna speră să prindă măcar un loc de baraj, fiind la doar trei puncte de Gimnastic, echipa de pe poziția a 5-a. În ultimele cinci runde, gazdele au înregistrat două victorii și trei remize.

De partea cealalta, Real Sociedad B este una dintre fruntașele campioantului. Oaspeții se află pe locul patru cu 30 de puncte și poate promova în Segunda anul acesta. Lupta este una crâncenă cel puțin șapte echipe fiind implicate la duelul din vârful clasamentului. „Tineretul” celor de la Sociedad au doar o  singură înfrângere în cele 17 etape disputate. Așadar ocupanta poziției a 4-a este o formație foarte greu de învins.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Mizăm pe echilibru

Gazdele practică un fotbal foarte închis, un atac modest, 18 goluri marcate și o apărare foarte solidă, doar 14 goluri primite. Defensiva celor de la Sociedad este și mai bună, doar 13 goluri încasate. Mizez pe o partidă cu puține reșușite, astfel că pronosticul meu este sub 2.5 goluri în meci.

H2H & info

  • Șapte goluri a marcat La Coruna  în ultimele cinci meciuri.
  • Opt goluri a marcat Real Sociedad B în ultimele cinci partide oficiale.
  • Duelul de joi este prima confruntare directă dintre cele două echipe.

 

Pariuri fotbal » Joi 20:00 Deportivo La Coruna vs Real Sociedad B
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
sub 2.5 goluri în meci – Cota 1.53 din oferta Betano pariuri sportive
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.

Pentru fi la curent cu toate rezultate din fotbal, intrați pe Pariuri1x2 Livescore, cel mai atractiv și modern livescore dedicat sportului rege, existent în acest moment pe piața din România!

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu