Sevilla – Athletic Bilbao, Ponturi Pariuri Fotbal La Liga, 04.01.2024

SEVILLA - ATHLETIC BILBAO

Sevilla – Athletic Bilbao

se va disputa joi, 4 ianuarie, incepand cu ora 20:15 în cadrul etapei a 19-a din La Liga. Partida se va juca pe „Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla.

Sevilla – Athletic Bilbao

3.05  3.30  2.37 Cote din oferta pariuri Betano

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Sevilla continua sa dezamageasca in La Liga dupa ce s-a aflat in zona inferioara a clasamentului si in sezonul anterior. Gazdele au salvat dezastrul prin cucerirea trofeului Europa League gratie caruia s-au calificat in grupele Ligii Campionilor. Norocul andaluzilor n-a durat la nesfarsit, iar Sevilla a parasit competitiile europene in acest sezon dupa prestatii modeste. Jose Luis Mendilibar, manager sub comanda caruia Sevilla cucerea trofeul Europa League, a fost demis in prima parte a stagiunii. Nici inlocuitorul sau, Diego Alonso, nu a reusit sa aduca rezultatele dorite de conducere si a fost demis. Actualul antrenor al gazdelor este Quique Sanchez Flores, ce are rolul de a scoate echipa din impas in returul campionatului. Dodi Lukebakio, Joan Jordan, Jesus Navas, Orjan Nyland, Marcos Acuna, Loic Bade, Mariano Diaz si Erik Lamera rateaza confruntarea de joi din cauza accidentarilor.

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Sevilla – Athletic Bilbao

Athletic Bilbao ocupa pozitia 5-a in clasamentul din La Liga cu un total de 35 de puncte acumulate in cele 18 etape. Bascii au ratat calificarea in cupele europene la finalul stagiunii anterioare, dar spera sa isi ia revansa in sezonul curent. Formatia vizitatoare se afla la 3 puncte distanta de podiumul ocupat de Atletico Madrid. Ernesto Valverde, antrenorul echipei basce, a fost declarat managerul lunii decembrie in La Liga de catre presa iberica. Oaspetii sunt neinvinsi in precedentele 10 partide oficiale, perioada in care au castigat de 7 ori si au remizat de alte 3 ori. Inaki Williams face parte din lotul Ghanei pentru Cupa Africii si va rata confruntarea de joi seara. De altfel, Yeray Alvarez si Inigo Ruiz de Galarreta raman incerti.

H2H & Info Sevilla – Athletic Bilbao

  • Athletic Bilbao n-a pierdut in ultimele 10 meciuri oficiale.
  • Sevilla a castigat 3 din precedentele 4 partide directe.
  • 4 din ultimele 5 meciuri directe s-au incheiat cu maximum o schimbare a tabelei.

Echipe probabile Sevilla – Athletic Bilbao

Sevilla: Dmitrovic; Salas, Ramos, Gudelj; Juanlu, Rakitic, Soumare, Pedrosa; Suso, Ocampos, Mir

Athletic Bilbao: Simon; Lekue, Vivian, Paredes, Berchiche; Prados, Herrera; N. Williams, Sancet, Berenguer; Guruzeta

Sevilla traverseaza o perioada dezastruoasa pe toate planurile. Echipa a fost eliminata din competitiile internationale, iar prestatiile din La Liga au fost modeste. Athletic Bilbao traverseaza o forma diametral opusa de cea a andaluzilor. Bascii se regasesc pe locul al 5-lea in clasament, iar echipa lui Valverde este pe „val”. Gazdele intampina probleme serioase de lot inaintea duelului de joi, dar si absenta lui Inaki William in lotul lui Bilbao ar putea sa cantareasca greu. Astfel, evitam un pariu pe „soliste” si mizam pe numarul cartonaselor. Meciul va fi arbitrat de Jose Sanchez, „central” ce prefera sa „rupa” ritmul jocului pentru a nu-l pierde din mana.

Ponturi pariuri fotbal » Joi 20:15 Sevilla – Athletic Bilbao
peste 5.5 cartonase: Cota 1.72 din oferta Betano Pariuri Sportive

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu